06 12 77 44 45      info@lightworker-academy.nl  

SCHOOL VOOR LICHTWERK
Lichtwerkers gezocht m/v

Boeken en artikelen

Irene Verweij heeft twee boeken geschreven: 'Heldere Hemel' en 'Liefde?'. Haar derde boek heet 'Cursus in Lichtwerk' en zal eind 2019 te koop zijn.

Heldere Hemel is het bijzondere verhaal over vier vrouwen, die tijdens een trekking in Nepal hun leven, liefde en relaties vanuit boeddhistisch perspectief leren zien.  Dagelijks wandelen de vriendinnen vele kilometers door de prachtige natuur in de Himalaya, begeleid door hun gids Metta. Zij leert hen niet alleen mediteren, ook geeft ze hen een heel andere kijk op de liefde en het leven. Ze leert hen hoe om te gaan met gevoelens, emoties en traumatische ervaringen. Er wordt gesproken over aandachtig aanwezig zijn, liefdevolle vriendelijkheid, zelfcompassie en zingeving.
Met de Himalaya als indrukwekkend decor op de achtergrond, verandert veel in het leven van de vier vrouwen voorgoed.
Heldere Hemel is een gedurfd boek waar fictie en non-fictie in elkaar overlopen. Het heeft geen literaire pretenties, maar is geschreven ter inspiratie. Het daagt de lezer uit om het eigen leven vanuit een ander perspectief te onderzoeken. Dit boek is te bestellen bij bol.com.

In Liefde? schrijft Irene vanuit haar jarenlange werkervaring als relatietherapeut. In dit boek valt er vooral veel te leren over relaties en de liefde. Zes mensen, drie stellen, gaan naar Zuid Spanje op retraite om te onderzoeken of hun relatie nog te redden valt. Er speelt veel: van vreemdgaan, echtelijke ruzies en irritaties tot een stel met een uitgebluste relatie. Het is erop of eronder. Dione, een doorgewinterde relatietherapeut, laat hen zien, waar alle problemen nu werkelijk over gaan. In het verhaal worden belangrijke relationele thema’s besproken: wat is intimiteit, hoe werkt de dynamiek in een relatie, hoe onderling te communiceren, het aangaan van confrontaties, hoe met pijnlijke gevoelens om te gaan en onzekerheid. Dione verheldert deze thema’s en geeft concrete handvatten hoe ermee om te gaan. Maar er gebeurt meer. Op het terrein waar de retraite georganiseerd is, vallen vreemde dingen voor. In een spannende ontknoping blijkt dat niet iedereen tevreden is over het werk van Dione. Dit fictie/non fictie verhaal is geschreven ter inspiratie, met als doelstelling de lezer een ander perspectief op relaties en de liefde te geven. Dit boek is te bestellen bij bol.com.

Irene is momenteel haar derde boek aan het schrijven dat 'Cursus in Lichtwerk' gaat heten. In dit boek neemt ze de lezer mee op reis in de wereld van het Licht. In negen hoofdstukken waarin naast veel informatie over lichtwerk ook veel opdrachten staan, wordt de lezer uitgenodigd steeds meer in zijn/haar eigen licht te gaan staan. Dit cursusboek zal gebruikt worden voor de online training die in september 2019 klaar zal zijn. Ideaal voor al die mensen die heel graag mee zouden willen doen met de jaartraining Lichtwerk, maar dit vanwege de reisafstand of andersoortige uitdagingen in het leven niet kunnen volgen. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer het boek en/of de training klaar is? Mail naar info@lightworker-academy.nl en meld je aan voor de nieuwsbrief. Deze verschijnt 4x per jaar.

Artikelen
Irene Verweij schrijft als auteur voor Nieuwetijdskind.com, Inspirerend Leven en de Goed Nieuwskrant.

De artikelen die hier (ondermeer) verschenen zijn, vind je bij www.wordpress.com


Jouw leven is goed, precies zoals het is. Jouw leven is helemaal goed zoals het is.pdf
De spirituele dimensie van Alzheimer De spirituele dimensie van Alzheimer.pdf
In het hart van de stilte vind je het goud wat je zoekt.  In het hart van de stilte vind je het goud dat je zoekt.pdf
Ben jij een lichtwerker? Ben jij een lichtwerker.pdf
Wat is jouw doel in dit leven?  De zin van jouw leven.pdf
Dankbaarheid Dankbaarheid.pdf
Lichtwerk Lichtwerk.pdf
Het belangrijkste moment van de dag
Terug in verbinding met jezelf
Lifechanging: kiezen voor licht
Ook jij kunt genoeg geld hebben Geld en overvloed.pdf
Hoe om te gaan met geweld in de wereld Geweld in de wereld.pdf
Zelfcompassie


De weg van een Lichtwerker 1 De weg van een lichtwerker 1.pdf
De weg van een Lichtwerker 2 De weg van een lichtwerker 2.pdf
De weg van een Lichtwerker 3 De weg van een lichtwerker 3.pdf
De weg van een Lichtwerker 4 De weg van een lichtwerker 4.pdf
De weg van een Lichtwerker 5 De weg van een lichtwerker 5.pdf
De weg van een lichtwerker 6 De weg van een lichtwerker 6.pdf
De weg van een Lichtwerker 7 De weg van een lichtwerker 7.pdf
De weg van een Lichtwerker 8
De weg van een Lichtwerker 9