06 12 77 44 45      info@lightworker-academy.nl  

Ben je klaar voor jouw leven als lichtwerker?

Wie is Irene Verweij?
Irene (47) werkte 14 jaar lang in een eigen psychologie praktijk. Na zich al die jaren in problemen te hebben verdiept, ervaarde ze een sterk verlangen om met licht te gaan werken. De School voor Lichtwerkers is niet meer dan een logisch gevolg dat opbloeide vanuit dat verlangen. 'Het gaat er niet over voorbij te gaan aan problemen, maar er vanuit licht naar te kijken.'
Daarnaast is zij zenleraar en geeft ze lessen in mediteren. Ook verzorgt ze de jaaropleiding bij de School voor Ascensie, een intensieve training voor ascensie (zie voor meer informatie www.schoolvoorascensie.nl)
Schrijven is een andere grote liefde van Irene en momenteel is ze bezig met haar derde boek. Haar eerste twee boeken (Heldere Hemel en Liefde?) zijn te koop op Bol.com.

Irene heeft een psychologische achtergrond en is getraind in het werken met haar intuitie, werken met engelen, gidsen en regressiewerk. Ze heeft veel trainingen en opleidingen achter de rug, ondermeer: non dualiteit bij Vera Helleman, Practical Ascension bij Tim Whild, Awakening your Light Body (Oren en Daben), Womans Way (Marya Norell), Opleiding bij Zen.nl tot zenleraar, intuitieve trainingen in de US (Kathryn Harwig) en in Nederland (Marion Berndsen en School voor Intuitieve Ontwikkeling) tot de 4-jarige Academie voor Menswetenschappen en de 3-jarige opleiding aan het ITIP, school voor leven en werk. Ook heeft zij ervaring met Reiki en energiewerk.

‘Irene heeft een liefdevolle en krachtige persoonlijkheid. Ik heb ongelofelijk veel van haar geleerd.’ (Simone, 29)

‘Irene is een mooi mens: liefdevol, licht en vol humor.’ (Bea, 55)

‘Op een betrokken en enthousiaste manier geeft Irene les. Ik ervaar haar als een oude wijze ziel.' (Roel, 45)