06 12 77 44 45      info@lightworker-academy.nl  

LIGHTWORKER ACADEMY
Lichtwerkers gezocht m/v

Referenties

Ervaringen van cursisten die je voorgingen:

Yvonne van Haren: Ik heb de lichttraining cursus als een feest ervaren! Deze cursus heeft mij heel veel gebracht wat niet in woorden uit te leggen is. Het was voor mij een soort thuiskomen, vooral in mijzelf. Deze cursus bij Irene kwam voor mij op het juiste moment.
Ik heb Irene als een heel fijn, verhelderend en zuiver persoon ervaren. Fijne en warme bijeenkomsten met mooie meditaties. Heldere informatie om te lezen met huiswerk/ meditaties erbij. Zeker een aanrader! Ik heb mij weer opgegeven, nu voor het verdiepingsjaar.


Caroline Wischmeijer: De verdiepingstraining heeft bij mij veel in beweging gebracht, van buiten naar binnen, thuiskomen bij mezelf, zo voelt het. Jouw zuivere aanwezigheid en liefdevolle begeleiding zorgen voor een veilige bedding waar ik gewoon mocht zijn, zonder veel woorden, zonder een verhaal. Hierdoor op een diepere laag terecht gekomen waar meer lichtheid en vooral verbinding voelbaar is, met alles om mij heen. Waar ook ik welkom ben, zonder mezelf te hoeven verbeteren. Oude lagen trillen los en hierdoor meer ruimte voor het nieuwe, meer vertrouwen in het nog niet hoeven weten wat zich gaat aandienen, overgave. Dankbaar🙏❤️ Liefs, Caroline


Bea Landsman: 'Jouw lessen heb ik als zeer inspirerend ervaren. Je weet op integere wijze met warmte en liefde les te geven. Tegelijkertijd ben je op natuurlijke wijze 'een' met de groep. Jouw lesinformatie achteraf is helder, praktisch en inspireert. Zodoende zeer waardevol om mee aan de slag te gaan én blijven! Ik ben een zeer dankbaar mens omdat ik jou, Irene, mocht ontmoeten op mijn pad naar 'ontwaken'. Van harte, met licht en liefde, wens ik jou alle moois toe met de Lightworker Academy!

Ellen de Goeij: 'Mijn stap naar het Lichtwerk/Lichtdragerschap is precies de voor mij logische en juiste stap geweest na alles wat ik in mijn leven heb gedaan, heb kunnen doen, ook heb gelaten. Die stap prikkelde nóg meer in mijzelf het Licht aan te boren om Licht te zijn.

Bijzonder hoe je maand na maand ons meenam in de visualisaties, sommige gekend, andere nieuw en verrassend van uitwerking, verduidelijkend en ontdaan van versierselen en zonder al te veel woorden. Hoe je maand na maand, thema na thema, ons meenam in steeds sterker worden energieën. Alsof het de bedoeling is, een soort energetische trap op te lopen die tree na tree sterker wordt qua intentie en doorwerking.

Het als groep samen en toch ieder op onze eigen manier, elkaar versterkend, zonder oordeel luisterend wat iemand te zeggen had, is ontroerend en warm. Ik voelde me vaak opgetild, ruim en vredevol na zo’n dag.

De versterking van hart- en intuïtie-energie, de samenwerking met engelen, beschermengelen en gidsen is op de voorgrond gebracht, mijn contact met de Bron nog Lichter en intenser geworden.

Wat allerlei therapieën niet lukte: ik ben oprecht van mezelf gaan houden. Het oordeel is weg en er is alleen nog maar zachtheid naar dat stuk ego. Zijn in het NU met een glimlach naar het verleden. Nu is er ruimte voor Licht en humor, ook over mijzelf.

Ik merk dat nagenoeg alles in mij beklijft wat we besproken en ervaren hebben. Dat is jouw grote kracht, Irene, je weet precies een mens in zijn zielskwaliteit aan te spreken en daar ben ik je zeer dankbaar voor. Ik kan nog heel veel schrijven, maar dit is de essentie voor mij in deze “opleiding”…….Er is nog veel te ontginnen, via mijn persoon als voertuig, om Lichtdrager genoemd te worden, maar die uitdaging ga ik aan: van lichtdrager naar Lichtdrager Dank je wel, lieve Irene, ik kijk er naar uit je in het Verdiepingsjaar Lichtwerk weer te ontmoeten! Ellen


Jolanda Noort: 'Ik heb van iedere cursusdag genoten. De opbouw in de lessen voelde heel goed en logisch, we gingen als het ware steeds een verdieping lager. De sfeer, de mensen, de liefdevolle begeleiding door Irene; het was geweldig en heeft mij verrijkt.'

Joke van der Hoeven: 'Ik ben intens dankbaar dat de lichtwerkers cursus op mijn levenspad is gekomen! Het "Je bent al liefde, je bent al licht" gaf mij een vreugdevolle herkenning. Irene leerde ons dat we niet zo hoeven te sleutelen aan onszelf om een beter mens te worden. Ze leerde hoe belangrijk het is dat we ontwaken om zo de stem van ons hart te horen en die te volgen op ons levenspad.
De kracht van Irene is, dat ze bepaalde oerwijsheden zo toegankelijk voor ons maakt, dat deze resoneren in ons. Innerlijk herkennen we deze wijsheid, waardoor we ze als wegwijzer kunnen gebruiken om onze eigen levensweg te volgen, zoals dit ons ingegeven wordt door de stem van ons hart. Diepe dankbaarheid...!

Bastiaan Willekes:
Irene wat is het geweldig dat we een tijdje samen oplopen, ieder op ons eigen pad.
Dankbaar voor alle ervaringen, momenten en inzichten die we hebben gehad.
Lichtwerker zijn vanuit wie we werkelijk zin, ons zuivere zelf bewust zijn,
Dat heeft de Lightworker Academy me gebracht, o zo fijn.
Iedereen aan te bevelen die zijn/ haar licht wil intensiveren, deze fantastische reis,
Na afronding vertrek je met een gevoel van dankbaarheid, onvoorwaardelijke liefde, rijkdom, groei en ben je bewust wijs.
Prachtig hoe iedereen, zijn/ haar signalen vanuit het universum aangereikt krijgt en ontvangt,
Ieder voor zich en samen één, verbonden met elkaar, voor altijd samen meer, Irene bedankt.

Stanny Dudink 'Wat heb ik veel bij jou geleerd! Het is echt een verRIJKende oefening, die mij veel heeft gebracht. Het is ook zo fijn, zoals je alles op papier hebt gezet, waardoor de verwerking van de lessen nog weer een feestje is. De vrijheid, die je ieder gaf in de wijze van eigen registratie. Kortom......... de verdiepingsjaartraining is het super waard en ik hoop dat de Lightacademy nog vele cursisten mag krijgen. Het was top! Veel DANK voor dit mooie cursusjaar. Diep vanuit mijn hart...... kus...... dank....... Knuf Stanny

Annelies van Gennip: De verdiepende cursus is een inspirerende cursus waarin licht en liefde centraal staan. Verdieping gericht op de persoonlijke spirituele ontwikkeling, waardoor het leven meer diepgang krijgt. Irene doorloopt stapsgewijs een aantal psychologische principes en voegt hier- haast spelenderwijze- een dimensie aan toe. Dit maakt dat je met twee benen op de grond blijft staan en tegelijk wordt uitgenodigd je horizon te verbreden. Hoewel ik deze cursus voor mezelf deed heb ik er veel aan gehad in het begrijpen van de vaak onuitgesproken vragen van cliënten in mijn psychotherapiepraktijk. Deze moderne tijd vraagt meer dan alleen de platte antwoorden die de psychologie en psychiatrie ons te bieden hebben. Irene zet je op weg……Annelies

Karin van IJzendoorn: 'Ik wil je heel hartelijk danken Irene voor alle kennis die je met ons gedeeld hebt, de inzichten die ik heb mogen krijgen. Heb iedere cursusdag als een cadeautje ervaren. Jouw warme persoonlijkheid heeft me vanaf dag 1 op mijn gemak gesteld en ik heb me heel welkom gevoeld. In onze groep zaten ook fijne inspirerende mensen. Dank je voor de mooie lessen, de meditaties en de kennis die je met ons deelde. Met de inzichten die ik heb opgedaan kan ik nu zelf verder aan de slag. In een later stadium wil ik ook nog het verdiepingsjaar gaan volgen.

Sophia Dijkgraaf: 'Ik had nog nooit van de term lichtwerker gehoord maar toen ik de aankondiging voor deze opleiding zag twijfelde ik geen moment en schreef mij meteen in. De opbouw en de beschrijving van de opleiding vond ik treffend en betrouwbaar en ik werd er erg enthousiast van!
In de praktijk is het nog beter dan verwacht. Irene is een mooi en prettig mens die goed de verbinding tussen hemel en aarde weet te maken en van daaruit les geeft. Ze is wijs en weet haar kennis en ervaring goed over te brengen en te delen met de groep. Ze laat iedereen in zijn of haar waarde en heeft respect voor ieders weg. De groep bestaat uit bijzondere mensen die ook buiten de lessen contact met elkaar heeft. Het is fijn en mooi dit leerproces met elkaar door te maken. Ik ben enorm gegroeid door de lessen'


Martine Nijsten 'De 9 dagen lichtwerkdagen bij Irene tijdens de opleiding waren elke keer weer een feestje, een warm bad waar ik me veilig voelde, mn emoties en gevoelens kon tonen en met zoveel herkenning in de groep kon delen. Op een rustige, vertrouwde manier begeleid door Irene. De opbouw van de dagen was heel prettig. Het was voor mij een intens proces, maar er was altijd genoeg ruimte om te ervaren en te delen. De opleiding heeft in eerste instantie mijzelf meer in het licht gezet, waardoor ik mijn licht steeds beter kan laten schijnen op alles wat zich in mijn proces en omgeving aandient. Het heeft mij meer bewustwording, vertrouwen en (zelf)liefde gebracht. Dank je wel lieve Irene!'

Ivy Hasnoe: "Al een paar jaar terug prikkelde de term Lichtwerk mij. Wat het betekende wist ik al helemaal niet. Toen ik echter het aanbod van Irene ontving, heb ik geen moment getwijfeld en mij aangemeld. De aangename warmte waarmee zij iedere uitspraak, gevoel, inzicht, belemmerende gedachten of gebeurtenis in het licht weet te ontvangen en te filteren - met nota bene beide voeten op deze aarde - vind ik van bijzondere kwaliteit. Deze geborgenheid is voor mij van essentiële waarde. Samen met de groep, maar ook individueel, schrijvend in een schriftje maar ook zoekend in het bos, mediterend en ook lachend van plezier, is een ruimte ontstaan waarin je merkt dat zich steeds meer geïntegreerd licht manifesteert. Hoe dan? Ik zeg: meld je maar aan en ervaar het zelf! Dankjewel lieve Irene!"

Nathalie Armana: Vanaf het moment dat ik over de opleiding Lightworkers las, wist ik dit is de volgende stap op mijn pad. Het programma leken de thema's te bevatten, die bij mij passen en mij zouden gaan dienen bij mijn spirituele ontwikkeling. Niets blijkt minder waar te zijn. Irene's liefdevolle manier geven de lessen opvulling door geleide meditaties, waardevolle informatie uit verschillende dimensies en de intens mooie spirituele voltrekkingen om intenties te zetten en jezelf vanaf een hoger perspectief verder te doen laten leven. Ik voel me enorm gesterkt hierdoor en heb in mijn privé leven als op het werk geleerde oefeningen kunnen toepassen om situaties te verbeteren en op te kunnen lossen. Ik heb op persoonlijke thema's een antwoord gevonden en ben hier hierdoor sprongen verder gekomen. Ik ben intens dankbaar voor deze ontwikkelingen en voor de ervaringen die wij in de zaterdag groep delen. Op onze eigen manier, met alle geduld en ruimte, in het hier en nu, brachten wij onszelf en elkaar dat wat wij nodig hebben om tot lightworker in dit leven te staan. Ik voel dat ik vanuit mijn hart ben gaan leven en dit mij de voldoening en de basis geeft voor mijn hier zijn op aarde. Hierdoor kan ik vanuit de verbondenheid de medemensen en al het leven hier op aarde op een meer behulpzame en liefdevolle manier ter zijde staan.

Marc Bonekamp: Lieve Irene, ik wil je bedanken voor 9 mooie cursusdagen met onderwerpen die veel teweeg hebben gebracht. De verandering die ik heb mogen door maken. Het werken aan de onderwerpen geeft een goed gevoel. Nu ik dit ben aan het typen borrel ik van energie en denk me weemoed terug aan alle mooie gespreken. Ik kan van uit mijn hart zeggen dat ik een hele andere kijk op zaken heb gekregen. Geen moeten (voor anderen) meer, minder last van mijn ego. Niet meer alle gaten dichtlopen maar eens lekker toekijken en helpen als je wordt gevraagd. Met recht een andere man dan aan het begin van de cursus. En daar ben je ik jou ontzettend dankbaar voor. In licht en liefde.

Mirelle Goos: 'Om te beginnen wil ik je bedanken voor de fijne setting die je iedere les weer creëerde. Een warm welkom, lekker bakkie thee en een fijne ruimte.
De meditaties waren mooi en relaxed. Het was ook fijn dat je iedereen zo gelijk behandeld, rust uitstraalt en zo zonder oordelen bent. Knap! Fijn ook dat er ruimte was voor af en toe een persoonlijke vraag tussendoor. Ik vond het erg leuk om weer mensen te ontmoeten die met hetzelfde bezig zijn en het zet je toch weer aan tot meditatie ed. Lieve Irene, bedankt voor de lessen, jouw zijn en heel veel goeds gewenst voor de komende tijd. Fijn jou te hebben leren kennen. Veel liefs, Mirelle

Alice Kempers: Ik vond het een hele fijne opleiding en het heeft mij heel erg geholpen om terug bewust te zijn en weer af te stemmen op wie ik werkelijk ben en mag zijn.

Merel Peels: 'Irene begeleidt ons in het contact maken met mijn liefde en licht en mijn wens hier op aarde. Het wordt me steeds duidelijker en ga door processen heen van innerlijke pijn, het ego dat aandacht wil en het bewust worden en omzetten van oude patronen die me niet meer dienen. We ervaren, voelen en beleven!  De combinatie van meditatie, rituelen en opdrachten voelt als een goede balans. Het is helpend om met andere mensen die met dezelfde dingen bezig te zijn dit proces samen maar toch naast elkaar te mogen lopen. Irene is een open, oprecht en krachtige betrokken vrouw!'

Lily Visser: 'Toen ik ongeveer een jaar geleden de oproep voorbij zag komen van Lightworker Academy, die op zoek was naar lichtwerkers, sprak deze mij gelijk aan. Ik voelde gelijk van binnen ‘ja, dit ben ik!’. Toch sloegen al snel de twijfels toe over dit wel of niet te gaan doen. Allereerst was ik op dat ogenblik woonachtig op Curacao. Nou had ik al de planning om voor één of twee maanden naar Nederland te gaan, maar negen maanden was toch net iets langer. Daarnaast speelden nog meerdere praktische redenen een rol waardoor ik twijfelde of het voor mij haalbaar zou zijn. De twijfel bleef en ik besloot om gewoon naar Nederland te gaan en daar pas mijn keuze te maken. Tot op het laatste moment twijfelde ik omdat ik terug verlangde naar het mooie Curacao, maar een gevoel van binnen bleef zeggen dat deze cursus perfect was voor mij. Ik besloot om te luisteren naar dit gevoel van binnen en heb daar tot op de dag van vandaag alles behalve spijt van.

De opleiding heeft mij zoveel moois gebracht. Voor mij voelt het als de perfecte aanvulling op dat waar ik al mijn hele leven mee bezig ben. Die zoektocht naar hoe het nou allemaal precies zit en wat nou precies mijn taak en rol hier op aarde zijn. De cursus heeft mij al veel antwoorden gegeven op vragen over mijzelf en het leven, die ik eerder nog niet had gekregen. Deze antwoorden geven mij sturing in het verdere verloop van mijn leven. Het is een hele mooie ervaring om deze antwoorden te krijgen door middel van meditaties en interactie in de groep. Terwijl ik voorheen mezelf bijna moest dwingen om verschillende rustmomenten in de week te zoeken, kijk ik nu dagelijks uit naar mijn meditatiemoment wanneer mijn dochtertje op bed ligt. Ik geniet hier nu echt van.
Ook de cursusdagen zelf zijn speciale momenten die je deelt met de groep. Het is mooi om te zien hoe ieder elkaar aanvult en op zijn eigen manier iets betekent voor de groep. Ook tijdens oefeningen die in tweetallen worden gedaan, vinden bijzondere ervaringen plaats. Er heerst een sfeer van veiligheid en vertrouwen en uiteraard wordt er gewerkt met veel liefde en licht. Wat de cursus mij in concrete zin heeft gebracht is meer inzicht in mijzelf en mijn leven, meer kracht en vertrouwen in mijzelf en het leven en vooral meer licht en liefde. En ik weet dat dit alleen nog maar meer zal groeien en uitbreiden zodat ik dit ook aan steeds meer mensen om mij heen mag doorgeven. Wat een geluk dat ik dit mag ervaren! En als ik nu terug kijk naar mijn keuze om deze cursus te gaan volgen, dan was dit zeker een perfect voorbeeld van luisteren naar de ziel en alles dat je nodig hebt zal op je pad komen. Daar mag je op vertrouwen.'.