06 12 77 44 45      info@lightworker-academy.nl  

LIGHTWORKER ACADEMY
Lichtwerkers gezocht m/v

Jaartraining Lichtwerk

Op een heerlijke locatie aan het strand wordt in de Jaartraining Lichtwerk iedere lesdag weer een nieuwe kant van het werken met licht geboden. Het is als het bestuderen van de verschillende kanten van een diamant. Als we alle kanten hebben onderzocht en ons eigen hebben gemaakt, kan hij in al zijn schoonheid volop schijnen.
Resoneert de term lichtwerker bij jou?
Voel jij ook het verlangen om - in welke vorm dan ook - de wereld tot een betere plaats te maken?
Heb je al aardig wat 'huiswerk'gedaan op psychologisch vlak?  Heb je bepaalde traumatische ervaringen uit je jeugd al (min of meer) verwerkt?
Durf je de diepte in te gaan en uit je comfortzone te komen?


Als je op al deze vragen ja kunt antwoorden, ben je van harte welkom bij de jaartraining Lichtwerk!

Programma inhoudelijk
Omdat de locatie aan zee ligt, zullen we regelmatig gebruik maken van de duinen en het strand. Je doet oefeningen, meditaties en visualisaties. Op sommige lesdagen doen we een ritueel en werken we met energie. Daarnaast krijg je veel interessante en bruikbare informatie en tools.
Lesdag 1: introductie
We maken kennis met elkaar op een bijzondere manier. Wat is lichtwerk en welke oefeningen kunnen we dagelijks doen om meer licht door ons heen te laten schijnen?
Lesdag 2: voelen
Als lichtwerker is het heel belangrijk goed te voelen. Hoe op een rustige en veilige manier je gevoelens en emoties onder ogen te komen, staat deze dag centraal.
Lesdag 3: liefde
Deze dag staat in het thema van zelfliefde en liefde. We gaan ontdekken hoe je meer van jezelf kunt houden, waardoor je meer liefde kunt doorgeven. We gaan het hebben over zelfcompassie en compassie.
Lesdag 4: ego & ziel
Het contact met je ziel is van groot belang in het werken met licht. Op deze dag leer je onderscheid te maken tussen je ego en je ziel. We gaan oefenen om meer vanuit het zielsperspectief in het leven te staan.
Lesdag 5: zielenopdracht
Tijdens deze inspirerende dag ga je ontdekken wat jouw zielenopdracht in dit leven is. Je ontdekt hoe vergevorderd je hier al mee bent of waar je nog stappen te zetten hebt. Daarnaast krijg je aangereikt hoe jouw persoonlijkheid zingeving aan kan brengen in het dagelijkse (werkzame) leven.
Lesdag 6: intuitie
Wanneer we goed kunnen voelen, zullen we ook steeds intuitiever worden. Deze dag ga je verrast zijn over de grote ontwikkeling die jouw intuitie heeft doorgemaakt door middel van het lichtwerk wat je de afgelopen maanden hebt gedaan. Een mooie dag vol inspirerende oefeningen.
Lesdag 7: hogere dimensies
Tijdens deze lesdag maken we contact met de hogere dimensies, die jou op je aardse reis begeleiden. We doen oefeningen in contact te maken en onderzoeken hoe we dit contact in ons dagelijks leven kunnen integreren.
Lesdag 8: plan van aanpak
Vandaag onderzoeken we hoe we onze rol als lichtwerker concreet in de maatschappij willen gaan neerzetten. We wisselen ideeen uit en doen inspiratie op.
Lesdag 9: afronding
Op deze laatste dag samen evalueren en blikken we terug. Alle belangrijke inzichten en geleerde tools die je mee hebt gekregen de afgelopen 9 maanden, zul je op deze lesdag verzamelen. Van daaruit zal de basis ontstaan hoe jij persoonlijk Thuis op aarde wilt gaan creeeen. Door middel van een ritueel bekrachten we jouw intentie.

Resultaat
Na de jaartraining ben je in staat om je dagelijks leven en werk vanuit licht vorm te geven. Doordat er een diepere, liefdevolle laag in je aangesproken is, ervaar je een bedding vol licht in jezelf. Nieuwe dimensies ontvouwen zich. Hier vandaan zal jouw realiteit anders vorm krijgen. Welke vorm dat gaat zijn, is voor iedereen weer anders. Na de opleiding weet je aan welke levenslessen werkt in dit leven. Daaruit voortvloeiend kan jouw levensmissie ontstaan. Door de oefeningen zal het contact met jouw ziel versterken. Je komt thuis in jezelf.

De training is als een persoonlijk of professioneel ontwikkelingstraject te volgen.

Praktische informatie Jaartraining Lichtwerk 2020/2021

De jaartrainingen duren 9 maanden en er is 1 opleidingsdag in de maand. Een lesdag duurt van half 11 tot 16 uur. De inloop is vanaf 10 uur. Tussen de lesdagen door krijg je opdrachten om zelf mee te werken. Het is uiteraard geheel aan jou hoeveel tijd je hieraan besteed. De oefeningen kun je prima invoegen naast een fulltime baan of gezin. Omdat de locatie aan het strand ligt, doen we regelmatig oefeningen in de duinen of op het strand. Ons verblijf bij Parnassia is 'coronaproof': we verblijven in de ruime theaterzaal, waardoor er genoeg ruimte is om anderhalve meter afstand van elkaar te houden. De drie grote ramen geven schitterend uitzicht op duinen en zee.

Lesdagen: zaterdag 3 oktober, 7 november, 12 december, 9 januari 2021, 6 februari, 6 maart, 3 april, 22 mei en 19 juni 2021

De bijdrage voor de Jaartraining Lichtwerk bedraagt 1250 euro. Dit bedrag is inclusief 21% btw voor particulieren en exclusief 21% btw voor zelfstandigen of bedrijven. Het lesmateriaal is inbegrepen in de prijs. Heb je nog vragen of wil je eerst even persoonlijk kennis maken met Irene via een Skypegesprek? Mail: info@lightworker-academy.nl. Zie voor referenties: /irene-verweij/referenties