06 12 77 44 45      info@lightworker-academy.nl  

LIGHTWORKER ACADEMY
Lichtwerkers gezocht m/v

Online cursus en bijeenkomst

In deze bijzondere tijd heeft de Lightworker Academy besloten om een online basiscursus Lichtwerk aan te bieden. Natuurlijk ontbreekt een heel belangrijk element bij deze online-training: het samenzijn met andere gelijkgestemden. Dit samenzijn wordt vaak ervaren als een ‘warm bad’ en kan zeer inspirerend en helend zijn. Soms ontstaan er mooie vriendschappen.

Toch heeft een online-training ook een groot voordeel. Omdat je in je eigen veilige omgeving zit, kun je je misschien meer ontspannen dan je normaal zou doen. Veel mensen vinden groepen toch spannend en raken daardoor wat gestrest. Door in je comfortzone te blijven, kan datgene bij je binnenkomen wat misschien in een groep aan je voorbij zou gaan. Ook is er de mogelijkheid de training nog eens te beluisteren en de oefeningen nogmaals te doen. Fascinerend genoeg ervaar je een tweede keer, nooit hetzelfde als de eerst keer.

Momenteel is er een online basiscursus Lichtwerk en kun je meedoen met een gratis online maandelijkse lichtwerk bijeenkomst

- Online basiscursus Lichtwerk
In deze basiscursus leer je in vier lessen alle ins en out ten aanzien van Lichtwerk. Ideaal wanneer je nieuw bent op het spirituele pad, maar ook voor mensen die al langer meelopen, biedt deze cursus een diepgaande inspirerende basis waar je je hele leven wat aan hebt. Kijk voor meer informatie: https://lightworker-academy.nl/online/online-basiscursus-lichtwerk

- Online gratis maandelijkse bijeenkomst

In deze bijzondere tijd organiseert de Lightworker Academy iedere eerste vrijdag van de maand een gratis online bijeenkomst. Zie voor meer informatie:


Veelgestelde vragen:
1. Ik ben een ‘digi-beet’, kan ik desondanks gewoon meedoen?

Zeker, Zoom is een heel gebruikersvriendelijk programma en spreekt echt voor zichzelf.

2. Ik kan me niet lang concentreren.
Geen probleem, je kunt de online basiscursus helemaal in je eigen tempo en tijd doen. De cursus met opnamen zijn van jou en je kunt ze zo vaak afspelen als je wilt.

3. Ik heb geen enkele ervaring met meditatie of visualisatie. Kan ik toch meedoen?
Ja, ook zonder ervaring op dit vlak kun je meedoen. Je hoeft je alleen maar te ontspannen en je mee te laten nemen met de instructies die je krijgt.

4. Moet ik op een matje en kussentje zitten of kan ik gewoon achter mijn bureau plaatsnemen?
Zeker als er meditaties en visualisaties gedaan worden, kan het fijn zijn om het beeldscherm even helemaal los te laten en naar binnen te gaan. Als jij dat het beste kan als je op een kussentje zit, zou ik dat zeker doen. Ga echter niet liggen op de bank; de kans dat je in slaap valt is dan groot. Rechtop zitten is hierin belangrijk.

Aarzel niet te mailen mocht je nog meer vragen hebben. Je bent van harte welkom: info@lightworker-academy.nl