06 12 77 44 45      info@lightworker-academy.nl  

LIGHTWORKER ACADEMY
Lichtwerkers gezocht m/v

Online workshops

In deze bijzondere tijd heeft de Lightworker Academy besloten om ook een aantal trainingen online aan te bieden. Natuurlijk ontbreekt een heel belangrijk element bij deze online-trainingen: het samenzijn met andere gelijkgestemden. Dit samenzijn wordt vaak ervaren als een ‘warm bad’ en kan zeer inspirerend en helend zijn. Soms ontstaan er mooie vriendschappen.

Toch heeft een online-training ook een groot voordeel. Omdat je in je eigen veilige omgeving zit, kun je je misschien meer ontspannen dan je normaal zou doen. Veel mensen vinden groepen toch spannend en raken daardoor wat gestrest. Door in je comfortzone te blijven, kan datgene bij je binnenkomen wat misschien in een groep aan je voorbij zou gaan. Ook is er de mogelijkheid de workshop nog eens te beluisteren en de oefeningen nogmaals te doen. Fascinerend genoeg ervaar je een tweede keer, nooit hetzelfde als de eerst keer.

Momenteel zijn er twee online workshops die via Zoom aangeboden worden:
- Online workshop 'Lichtwerk'
In deze workshop leer je je weer opnieuw te verbinden met die dimensie in jou die vol licht en liefde is. Klik hier voor meer informatie.

- Online workshop‘Lichtwerk in je Relatie’
Kijk, ervaar en beleef je relatie vanuit lichtwerk. Klik hier voor meer informatie.

Het werkt heel eenvoudig. Als je je aangemeld en betaald hebt, ontvang je via email een uitnodiging met alle praktische informatie en de link. Hiermee kun je op de aangegeven dag en tijd inloggen. Meer praktische informatie ontvang je bij je inschrijving. Enthousiast geworden? Schrijf je nu in en mail: info@lightworker-academy.nl

Veelgestelde vragen:
1. Ik ben een ‘digi-beet’, kan ik desondanks gewoon meedoen?

Zeker, Zoom is een heel gebruikersvriendelijk programma en spreekt echt voor zichzelf.

2. Ik kan me niet lang concentreren. Vier uur achter elkaar achter mijn laptop zitten, is voor mij niet haalbaar.

Geen probleem, je kunt de workshop opnemen en deze op een andere dag of tijdstip weer terugluisteren. Er zit geen beperking of tijdslimiet op dit terug luisteren.

3. Ik heb geen enkele ervaring met meditatie of visualisatie. Kan ik toch meedoen?
Ja, ook zonder ervaring op dit vlak kun je meedoen. Je hoeft je alleen maar te ontspannen en je mee te laten nemen met de instructies die je krijgt.

4. Wat kan ik doen als ik tijdens de workshop een vraag heb?
Tijdens de workshop kun je gewoon via je scherm een vraag stellen. Misschien wordt deze niet direct beantwoord. Als ik trainingen geef, stel ik me open en stem ik mij af op het Veld. Hierdoor kom ik in een flow terecht. Een vraag tussendoor beantwoorden kan mij uit die flow halen, omdat ik dan weer terug in het denken schiet. Ik zal in dat geval later tijdens de workshop terugkomen op de gestelde vraag.

5. Is er ook een pauze tijdens de workshop?
Jazeker, we nemen halverwege een pauze van twintig minuten.

6. Moet ik op een matje en kussentje zitten of kan ik gewoon achter mijn bureau plaatsnemen?
Zeker als er meditaties en visualisaties gedaan worden, kan het fijn zijn om het beeldscherm even helemaal los te laten en naar binnen te gaan. Als jij dat het beste kan als je op een kussentje zit, zou ik dat zeker doen. Ga echter niet liggen op de bank; de kans dat je in slaap valt is dan groot. Rechtop zitten is hierin belangrijk.

Aarzel niet te mailen mocht je nog meer vragen hebben. Je bent van harte welkom: info@lightworker-academy.nl