06 12 77 44 45      info@lightworker-academy.nl  

LIGHTWORKER ACADEMY
Lichtwerkers gezocht m/v

Online Kerstworkshop 25 december 2020

Maak van deze kerstdagen de mooiste van je leven; leer kijken met de ogen van je hart en ervaar vanuit daar een heel nieuwe dimensie. Voel van binnenuit dat jij liefde bent. Ervaar hoe in je hart stress, angst en zorgen transformeren. Kom Thuis in je eigen hart.

Doe je mee met deze hartverwarmende online Kerst workshop?

Wat een opmerkelijk jaar was 2020, vind je ook niet? Alles wat zo gewoon leek, is anders. Zo ook wellicht de kerstdagen. Voor vrijwel iedereen zal kerst min of meer anders verlopen dan gewend. Misschien zit je dit jaar alleen of wellicht zie je er tegenop omdat jij zo anders in de wereld van nu staat dan je familieleden? Speciaal hiervoor organiseert Nieuwetijdskind Magazine in samenwerking met de Lightworker Academy een bijzondere online workshop op eerste kerstdag vrijdag 25 december.

Wil jij ook?

Een hartverwarmende kerst vieren?

Dit opmerkelijke jaar 2020 in liefde en licht afsluiten?

Je verbonden, liefdevol en vreugdevol voelen deze kerstdagen, ook al ben je misschien alleen dit jaar?

De intense tegenstellingen waar we collectief in zitten, leren overstijgen?

Je verbinden met dat andere deel in jou dat waarneemt?

Leren trouw te zijn aan jouw waarheid zonder dat je deze aan een ander opdringt?

Leren kijken met de ogen van het hart

In deze workshop leer je met de ogen van je hart kijken. Hierdoor zul je jouw leven anders gaan ervaren. Vanuit de dimensie van het hart (her)ontdek je je eigenliefde en eigenwaarde. Die zijn nooit afwezig geweest; ze werden alleen overschaduwd door alles wat jij er -onbewust- voorzette.

Je leert in deze workshop de verbinding met jezelf te herstellen. Hierdoor zul je een diep vertrouwen in je aardse reis ervaren. Dankzij krachtige oefeningen en visualisaties ga je voelen dat jij diepe liefde en vrede van nature bent. Vanuit deze plek zal het leven zich op verrassende wijze kunnen ontvouwen. Je leert hoe je hierin in vertrouwen en overgave kunt blijven.

Wat ga je nog meer leren?

Het spirituele hart ervaren

In een prachtige oefening ga je de verschillende lagen ervaren van liefde. Je voelt van binnenuit de menselijke emotionele liefde versus de goddelijke Liefde die aanwezig is in jouw spirituele gevoelshart. Als je vanuit deze laag de wereld in kijkt, voel je zelfs liefde voor iemand die vijandig tegenover je staat. Kun je compassie voelen voor de persoon die je pijn heeft gedaan.

Werken met de energie van het hart

Je leert in deze online workshop hoe je met jouw hart-energie kunt werken. Je ervaart de helende kracht van deze energie. Ook leer je hoe je deze kunt focussen en intensifiëren. Je gaat van binnenuit voelen dat jij Liefde bent.

Hart en mind in liefdevolle balans

Je gaat werken met je ademhaling tijdens een hartcoherentie oefening. Hierdoor worden jouw mind en hart als het ware opnieuw uitgelijnd. De intelligentie van je hart wordt dankzij deze oefening weer voelbaar. Ook reduceert deze oefening stress en angst. Je voelt de diepe bron van vertrouwen die in je hart aanwezig is. Deze krachtige oefening kun je iedere dag doen. Hiermee veranker en vergroot je jouw hart-bewustzijn waardoor je vanuit een hogere dimensie je wereld gaat ervaren.

Kun je de vreugdevolle sprong voelen die je hart maakt als je deze woorden leest?

Aan het eind van deze workshop zul je je licht, liefdevol en vredig voelen. En laat nou dat precies de boodschap zijn van kerst; het vreugdevolle feest van liefde en licht. Je voelt je na deze workshop op liefdevolle wijze verbonden met jezelf. Je hebt van binnenuit ervaren dat jij de bron van liefde bent. Je hart heeft zich geopend en je hebt ervaren hoe prachtig, krachtig en intelligent jouw eigen licht is. Nu je hart wakker geworden is, zul je vanuit daar je leven gaan ervaren en vorm gaan geven.

Deze eenmalige hartverwarmende online workshop vindt plaats op vrijdag 25 december van 10 tot 13 uur. Mocht je niet kunnen, is er een replay beschikbaar. Maak je geen zorgen, de energie in de replay is net zo krachtig. Voor dit kerstcadeautje is jouw bijdrage € 49,50. Mail om je op te geven naar: info@lightworker-academy.nl en begin maar vast met je te verheugen! :-)