06 12 77 44 45      info@lightworker-academy.nl  

LIGHTWORKER ACADEMY
Lichtwerkers gezocht m/v

Online Basiscursus Lichtwerk

Welkom bij de online Basiscursus Lichtwerk!

Heb je ooit wel eens van lichtwerk gehoord en ben je nieuwsgierig wat dit inhoud? Je bent van harte welkom bij deze online Basiscursus Lichtwerk. In vier lessen leer je alles wat belangrijk is ten aanzien van lichtwerk. Je krijgt informatie, doet oefeningen en visualisaties en voert opdrachten uit. Dit kun je doen in jouw eigen tempo, met of zonder persoonlijke coaching. Iedere les bestaat uit een informatieve film, een visualisatie en vragen en opdrachten. Deze zijn en blijven altijd beschikbaar voor jou.

Dit is geen zweverige cursus, maak je geen zorgen :-), deze cursus zet je echt aan het werk en zal je veranderen.
Heb jij het lef om uit je comfortzone te komen? Durf je een volledig nieuwe dimensie in je leven wakker te maken? Ben je bereid te veranderen? Als je hier ‘ja’ op antwoord, ben je warm welkom.

Wat gaan we in deze vier lessen doen?

Les 1 Wat is lichtwerk?

In les 1 leer je meer over wat lichtwerk is; wat zijn lichtwerkers, ben jij een lichtwerker? Waar gaat lichtwerk over en wat doe je als lichtwerker? Je doet oefeningen om je hart te openen en te ervaren wat lichtwerk voor jou betekent. Als jij vanuit daar zou gaan leven, hoe zou je leven er dan uit zien? We gaan het hebben over innerlijke afstemming en de leiding die je ontvangt van het leven. Over eerlijkheid en trouw zijn aan jezelf. En je gaat inzien dat dit moment, ja, juist dit moment perfect is zoals het is.

Les 2: Omgaan met gedachten

In les 2 laten we ons licht schijnen op ons denken: wat is denken? Waar komen gedachten vandaan? Welke gedachtenpatronen en vastzittende overtuigingen heb jij? Je leert een handzame methode om deze op te sporen en te ontmantelen. Deze methode kun je voortaan overal toepassen wanneer je vastdraait in twijfelen, piekeren en je zorgen maken. Je gaat ontdekken dat er verschillende lagen zijn in het denken. Je maakt kennis met de ‘waarnemer’. Vanuit daar besef je dat je een keuze hebt in je leven: geloof ik deze gedachte of laat ik ‘m voorbij gaan? Je ervaart hoe het is om niet meer volledig geïdentificeerd te zijn met het denken. Je laat fictieve controle los. Deze les is een ware brein-kraker..

Les 3: Omgaan met gevoelens en emoties

De meeste mensen die zich aangetrokken voelen tot lichtwerk zijn gevoelige mensen. In les 3 laten we dan ook ons licht schijnen op voelen: wat is voelen, hoe kun je in alle veiligheid voelen? Wat zijn emoties en wat is de boodschap van een emotie? Wat kun je doen als je vast lijkt te lopen in emoties en gevoelens? Met behulp van een prachtige visualisatie leer je weer zorgdragen voor jezelf en alles wat je voelt. Je spreekt dat deel in jezelf aan dat hier heel behulpzaam bij is. Ook draag je zorg voor oude pijn, die je wellicht nog met je meedraagt. Hoe je daarmee kunt omgaan en wat daarbij behulpzaam is, leer je in deze les. Je zult je in ieder opzicht lichter voelen..

Les 4: Thuiskomen in wie je werkelijk bent

Tenslotte leer je in les 4 dat je meer bent dat alleen een persoonlijkheid. Je gaat met behulp van een mooie visualisatie op onderzoek uit naar het terrein van de ziel. Je gaat van binnenuit ervaren hoe het is om vanuit deze zielenenergie het leven te ervaren. Je voelt hoe je verruimt. Je belandt in een nieuwe laag in je bewustzijn. Het is een laag waarin Liefde, vrede, geluk en compassie in alle volledigheid aanwezig zijn. Je gaat zingeving ervaren ten aanzien van je aardse reis. Je zoektocht is bij deze les dus ten einde gekomen. Je komt Thuis in wie je werkelijk bent.

Praktische informatie:

Deze cursus doe je op je eigen tempo. Ter indicatie wordt een tijdstermijn aangegeven van vier weken: een week per les. Als je de les gedaan hebt, mail je naar info@lightworker-academy.nl en ontvang je de volgende les.
Jouw bijdrage voor deze cursus is € 99,00.
Dit bedrag is inclusief 21% btw voor particulieren en exclusief 21% btw voor zelfstandigen of bedrijven.

Ben je er klaar voor? Mail nu: info@lightworker-academy.nl en start vandaag nog!