06 12 77 44 45      info@lightworker-academy.nl  

LIGHTWORKER ACADEMY
Lichtwerkers gezocht m/v

Online workshop Lichtwerk in Relaties

Online workshop ‘Lichtwerk in je relatie’

Jouw levenservaring op aarde is ondermeer zo bijzonder omdat je vanuit ego en persoonlijkheid een relatie met een ander aan kunt gaan. Je ontmoet zo via de ander jezelf. De ander spiegelt je als het ware. Als je onbewust in je relatie staat, zal die spiegeling tot veel ruzies, machtsstrijd, pijn en verdriet leiden. Als je bewust in je relatie staat, zit in deze spiegeling een kostbare parel verstopt. Als je deze parel ontdekt en je hem toe-eigent, word je een wijs en waarachtig liefdevol mens. De online workshop ‘Lichtwerk in je relatie’ helpt je om deze parel te ontdekken.

Wat gaan we doen?
Je gaat tijdens deze workshop op onderzoek uit. Waar gaat het nu werkelijk over in je relatie? Je leert uitzoomen en onderscheid maken tussen de voorwaardelijke liefde die het ego biedt en de onvoorwaardelijke liefde vanuit je ziel. Je leert de ware boodschap herkennen die verstopt zit in jouw irritaties. Je ontdekt hoe je uit een destructieve interactie met je partner kunt komen. Ook onderzoek je jouw patronen van overdracht die je onbewust neerlegt op je partner. Tenslotte ga je ervaren dat onvoorwaardelijke liefde allang in jou aanwezig is. Je gaat hier contact mee maken en je hart werkelijk openen. Een mooier cadeau kun je jezelf (en je partner) niet geven!
Deze workshop leert je niet alleen op psychologisch gebied veel, maar ook ontdek je de spirituele uitnodiging die in iedere relatie zit. Het is immers niet voor niks dat juist jullie twee elkaar uitkozen? Mocht je geen partner hebben, maar wel een voormalige partner, is deze workshop zeker ook boeiend en leerzaam.


Resultaat
- je begrijpt de dynamiek die in je relatie speelt en kunt hierin uitzoomen

- je herkent je eigen projecties en overdracht en weet wat je hierin kunt doen

- je weet hoe je je weer liefdevol met je partner kunt verbinden

- je hebt ervaren hoe het is om je weer met je innerlijke liefde te verbinden

- je voelt van binnenuit de kracht, de vreugde en liefde van je open hart

- je hebt veel tools en inzichten ontvangen waarmee je verder aan de slag kunt gaan


Deze online workshop is op vrijdag 25 september in samenwerking met Nieuwetijdkind Magazine. We beginnen om 10 en eindigen zo rond 14 uur. Je bijdrage is
€ 59,50. Resoneert de workshop bij jou? Je bent warm welkom. Mail: info@lightworker-academy.nl