06 12 77 44 45      info@lightworker-academy.nl  

LIGHTWORKER ACADEMY
Lichtwerkers gezocht m/v

Ontmoet je Kosmische Familie van Licht

We leven in een bijzondere tijd. Langzaam worden we wakker en beseffen we dat we onszelf klein en machteloos hebben gehouden. We zijn vergeten dat we een spiritueel lichtwezen zijn.

Nu is het de tijd om weer in direct contact te treden met jouw Familie van Licht en om aanspraak te maken op jouw multidimensionale Zelf. Dit zodat je al die kwaliteiten je weer toe kunt eigenen, die jij als spiritueel wezen hebt.

In deze bijzondere bijeenkomsten ontmoet je jouw eigen kosmische Familie van Licht. We stemmen ons af op ons hart en vanuit daar met de lichtwereld. Je herenigt je weer en herstelt jouw vermogen om direct te communiceren met jouw werkelijke Familie. Doordat je stevig verankert bent in je hart, is dit een zuivere afstemming. Je gaat de intense vreugde voelen die het geeft om zo weer verbonden te zijn. Je (her)ontdekt nieuwe kwaliteiten zoals telepathie, tijdreizen, helderziendheid, helderhorendheid of heldervoelendheid. Je krijgt multidimensionale ervaringen. Je gaat jouw ongelofelijke kracht voelen, die wij als spirituele aarde-engelen hebben.

Iedere bijeenkomst ontvangen we een inhoudelijke boodschap vanuit de Pleiaden. Ook zullen we aan het eind van de bijeenkomst een groepsboodschap mogen ontvangen.

Voel jij hoe je hart een verheugd sprongetje maakt? Verlang jij ook naar contact met jouw Lichtfamilie? Is het ook voor jou tijd geworden aanspraak te maken op wie je werkelijk bent? Je bent van harte welkom!

Praktisch:
Deze online bijeenkomsten worden iedere eerste zondag van de maand georganiseerd van 11 tot 13 uur, startende zondag 4 september. Jouw bijdrage is 29,50. Meld je nu aan of stel je vragen via info@lightworker-academy.nl. Wie weet tot snel!