06 12 77 44 45      info@lightworker-academy.nl  

LIFE-CHANGING:

Ben je klaar voor jouw leven als lichtwerker?

PRAKTISCHE INFORMATIE VOOR DE OPLEIDING

Ben jij iemand die op psychologisch gebied al veel werk heeft verricht? Je kent jezelf en hebt oude pijn tot op zekere hoogte verwerkt?
Je voelt je al een tijdlang aangetrokken tot de term lichtwerker?
Je wilt echt gaan staan voor waar jij dit x naar de aarde bent gekomen?
Jij wilt een bewuste keuze voor licht en liefde maken om de wereld een mooiere plaats te maken?

Als je hier 4x JA op antwoordt ben jij de man/vrouw die wij zoeken!

De opleiding duurt 9 maanden en er is 1 opleidingsdag in de maand. We starten in september 2019 weer met een nieuw jaar. Je kunt op vrijdagen of op zaterdagen les krijgen. Een lesdag duurt van half 11 tot 16 uur. De groep bestaat uit maximaal 10 personen. Tussen de lesdagen door krijg je opdrachten om zelf mee te werken. Het is uiteraard geheel aan jou hoeveel tijd je hieraan besteed. De oefeningen zijn praktisch van aard en je kunt ze prima invoegen naast een fulltime baan of gezin. In 2019 zal er ook een trainingsmogelijkheid in Antwerpen zijn.

Data 2018/2019
Mocht je mee willen doen met een groep die vol is, voel je vrij om je aan te melden voor de wachtlijst.

Vrijdaggroep 1: 7 september 2018, 5 oktober 2018, 2 november 2018, 7 december 2018, 11 januari 2019, 8 februari 2019, 8 maart 2019, 5 april 2019, 3 mei 2019 (nog 2 plekken)

Vrijdaggroep 2: 14 september 2018, 12 oktober 2018, 9 november 2018, 14 december 2018, 18 januari 2019, 15 februari 2019, 15 maart 2019, 12 april 2019, 10 mei 2019 (volgeboekt)

Zaterdaggroep: 15 september 2018, 13 oktober 2018, 10 november 2018, 15 december 2018, 19 januari 2019, 16 februari 2019, 16 maart 2019, 13 april 2019, 11 mei 2019 (volgeboekt)


De bijdrage voor het jaarprogramma bedraagt 995,00 euro, inclusief 21% BTW. Het lesmateriaal is inbegrepen in de prijs.
Je krijgt een factuur en wordt gevraagd digitaal te betalen.

Nog vragen? Mail: info@lightworker-academy.nl

Ervaringen van lichtwerkers die je voorgingen:

Sophia Dijkgraaf: 'Ik had nog nooit van de term lichtwerker gehoord maar toen ik de aankondiging voor deze opleiding zag twijfelde ik geen moment en schreef mij meteen in. De opbouw en de beschrijving van de opleiding vond ik treffend en betrouwbaar en ik werd er erg enthousiast van!
In de praktijk is het nog beter dan verwacht. Irene is een mooi en prettig mens die goed de verbinding tussen hemel en aarde weet te maken en van daaruit les geeft. Ze is wijs en weet haar kennis en ervaring goed over te brengen en te delen met de groep. Ze laat iedereen in zijn of haar waarde en heeft respect voor ieders weg. De groep bestaat uit bijzondere mensen die ook buiten de lessen contact met elkaar heeft. Het is fijn en mooi dit leerproces met elkaar door te maken. Ik ben enorm gegroeid door de lessen'

Martine Nijsten 'De 9 dagen lichtwerkdagen bij Irene tijdens de opleiding waren elke keer weer een feestje, een warm bad waar ik me veilig voelde, mn emoties en gevoelens kon tonen en met zoveel herkenning in de groep kon delen. Op een rustige, vertrouwde manier begeleid door Irene. De opbouw van de dagen was heel prettig. Het was voor mij een intens proces, maar er was altijd genoeg ruimte om te ervaren en te delen. De opleiding heeft in eerste instantie mijzelf meer in het licht gezet, waardoor ik mijn licht steeds beter kan laten schijnen op alles wat zich in mijn proces en omgeving aandient. Het heeft mij meer bewustwording, vertrouwen en (zelf)liefde gebracht. Dank je wel lieve Irene!'

Ivy Hasnoe
: "Al een paar jaar terug prikkelde de term Lichtwerk mij. Wat het betekende wist ik al helemaal niet. Toen ik echter het aanbod van Irene ontving, heb ik geen moment getwijfeld en mij aangemeld. De aangename warmte waarmee zij iedere uitspraak, gevoel, inzicht, belemmerende gedachten of gebeurtenis in het licht weet te ontvangen en te filteren - met nota bene beide voeten op deze aarde - vind ik van bijzondere kwaliteit. Deze geborgenheid is voor mij van essentiële waarde. Samen met de groep, maar ook individueel, schrijvend in een schriftje maar ook zoekend in het bos, mediterend en ook lachend van plezier, is een ruimte ontstaan waarin je merkt dat zich steeds meer geïntegreerd licht manifesteert. Hoe dan? Ik zeg: meld je maar aan en ervaar het zelf! Dankjewel lieve Irene!"

Nathalie Armana: Vanaf het moment dat ik over de opleiding Lightworkers las, wist ik dit is de volgende stap op mijn pad. Het programma leken de thema's te bevatten, die bij mij passen en mij zouden gaan dienen bij mijn spirituele ontwikkeling. Niets blijkt minder waar te zijn. Irene's liefdevolle manier geven de lessen opvulling door geleide meditaties, waardevolle informatie uit verschillende dimensies en de intens mooie spirituele voltrekkingen om intenties te zetten en jezelf vanaf een hoger perspectief verder te doen laten leven. Ik voel me enorm gesterkt hierdoor en heb in mijn privé leven als op het werk geleerde oefeningen kunnen toepassen om situaties te verbeteren en op te kunnen lossen. Ik heb op persoonlijke thema's een antwoord gevonden en ben hier hierdoor sprongen verder gekomen. Ik ben intens dankbaar voor deze ontwikkelingen en voor de ervaringen die wij in de zaterdag groep delen. Op onze eigen manier, met alle geduld en ruimte, in het hier en nu, brachten wij onszelf en elkaar dat wat wij nodig hebben om tot lightworker in dit leven te staan. Ik voel dat ik vanuit mijn hart ben gaan leven en dit mij de voldoening en de basis geeft voor mijn hier zijn op aarde. Hierdoor kan ik vanuit de verbondenheid de medemensen en al het leven hier op aarde op een meer behulpzame en liefdevolle manier ter zijde staan.

Marc Bonekamp: Lieve Irene, ik wil je bedanken voor 9 mooie cursusdagen met onderwerpen die veel teweeg hebben gebracht. De verandering die ik heb mogen door maken. Het werken aan de onderwerpen geeft een goed gevoel. Nu ik dit ben aan het typen borrel ik van energie en denk me weemoed terug aan alle mooie gespreken. Ik kan van uit mijn hart zeggen dat ik een hele andere kijk op zaken heb gekregen. Geen moeten (voor anderen) meer, minder last van mijn ego. Niet meer alle gaten dichtlopen maar eens lekker toekijken en helpen als je wordt gevraagd. Met recht een andere man dan aan het begin van de cursus. En daar ben je ik jou ontzettend dankbaar voor. In licht en liefde. Marc Bonekamp

Merel Peels: 'Irene begeleidt ons in het contact maken met mijn liefde en licht en mijn wens hier op aarde. Het wordt me steeds duidelijker en ga door processen heen van innerlijke pijn, het ego dat aandacht wil en het bewust worden en omzetten van oude patronen die me niet meer dienen. We ervaren, voelen en beleven!  De combinatie van meditatie, rituelen en opdrachten voelt als een goede balans. Het is helpend om met andere mensen die met dezelfde dingen bezig te zijn dit proces samen maar toch naast elkaar te mogen lopen. Irene is een open, oprecht en krachtige betrokken vrouw!'

Lily Visser: 'Toen ik ongeveer een jaar geleden de oproep voorbij zag komen van Lightworker Academy, die op zoek was naar lichtwerkers, sprak deze mij gelijk aan. Ik voelde gelijk van binnen ‘ja, dit ben ik!’. Toch sloegen al snel de twijfels toe over dit wel of niet te gaan doen. Allereerst was ik op dat ogenblik woonachtig op Curacao. Nou had ik al de planning om voor één of twee maanden naar Nederland te gaan, maar negen maanden was toch net iets langer. Daarnaast speelden nog meerdere praktische redenen een rol waardoor ik twijfelde of het voor mij haalbaar zou zijn. De twijfel bleef en ik besloot om gewoon naar Nederland te gaan en daar pas mijn keuze te maken. Tot op het laatste moment twijfelde ik omdat ik terug verlangde naar het mooie Curacao, maar een gevoel van binnen bleef zeggen dat deze cursus perfect was voor mij. Ik besloot om te luisteren naar dit gevoel van binnen en heb daar tot op de dag van vandaag alles behalve spijt van.
De opleiding heeft mij zoveel moois gebracht. Voor mij voelt het als de perfecte aanvulling op dat waar ik al mijn hele leven mee bezig ben. Die zoektocht naar hoe het nou allemaal precies zit en wat nou precies mijn taak en rol hier op aarde zijn. De cursus heeft mij al veel antwoorden gegeven op vragen over mijzelf en het leven, die ik eerder nog niet had gekregen. Deze antwoorden geven mij sturing in het verdere verloop van mijn leven. Het is een hele mooie ervaring om deze antwoorden te krijgen door middel van meditaties en interactie in de groep. Terwijl ik voorheen mezelf bijna moest dwingen om verschillende rustmomenten in de week te zoeken, kijk ik nu dagelijks uit naar mijn meditatiemoment wanneer mijn dochtertje op bed ligt. Ik geniet hier nu echt van.
Ook de cursusdagen zelf zijn speciale momenten die je deelt met de groep. Het is mooi om te zien hoe ieder elkaar aanvult en op zijn eigen manier iets betekent voor de groep. Ook tijdens oefeningen die in tweetallen worden gedaan, vinden bijzondere ervaringen plaats. Er heerst een sfeer van veiligheid en vertrouwen en uiteraard wordt er gewerkt met veel liefde en licht. Wat de cursus mij in concrete zin heeft gebracht is meer inzicht in mijzelf en mijn leven, meer kracht en vertrouwen in mijzelf en het leven en vooral meer licht en liefde. En ik weet dat dit alleen nog maar meer zal groeien en uitbreiden zodat ik dit ook aan steeds meer mensen om mij heen mag doorgeven. Wat een geluk dat ik dit mag ervaren! En als ik nu terug kijk naar mijn keuze om deze cursus te gaan volgen, dan was dit zeker een perfect voorbeeld van luisteren naar de ziel en alles dat je nodig hebt zal op je pad komen. Daar mag je op vertrouwen.'