06 12 77 44 45      info@lightworker-academy.nl  

Ben je klaar voor jouw leven als lichtwerker?

Jaartrainingen School voor Lichtwerk

De School voor Lichtwerk organiseert drie jaartrainingen: een jaartraining Lichtwerk, een verdiepingsjaar van Lichtwerker tot Lichtmeester en een verdiepingsjaar Non dualiteit. Hieronder kun je de inhoudelijke jaarprogamma's lezen.

JAARTRAINING LICHTWERK
In het eerste jaar van de School voor Lichtwerk wordt iedere lesdag weer een nieuwe kant van het werken met licht geboden. Het is als het bestuderen van de verschillende kanten van een diamant. Als we alle kanten hebben onderzocht en ons eigen hebben gemaakt, kan hij in al zijn schoonheid volop schijnen.

Resoneert de term lichtwerker bij jou?

Voel jij ook het verlangen om - in welke vorm dan ook - de wereld tot een betere plaats te maken?
Heb je al aardig wat 'huiswerk'gedaan op psychologisch vlak?  Heb je bepaalde traumatische ervaringen uit je jeugd al (min of meer) verwerkt?
Durf je de diepte in te gaan en uit je comfortzone te komen?


Als je op al deze vragen ja kunt antwoorden, ben je van harte welkom bij de jaartraining Lichtwerk!


LESDAG 1: INTRODUCTIE

We maken kennis met elkaar op een bijzondere manier. Wat is lichtwerk en welke oefeningen kunnen we dagelijks doen om meer licht door ons heen te laten schijnen?

LESDAG 2: VOELEN
Als lichtwerker is het heel belangrijk goed te voelen. Hoe op een rustige en veilige manier je gevoelens en emoties onder ogen te komen, staat deze dag centraal.

LESDAG 3: LIEFDE
Deze dag staat in het thema van zelfliefde en liefde. We gaan ontdekken hoe je meer van jezelf kunt houden, waardoor je meer liefde kunt doorgeven. We gaan het hebben over zelfcompassie en compassie.

LESDAG 4: EGO & ZIEL
Het contact met je ziel is van groot belang in het werken met licht. Op deze dag leer je onderscheid te maken tussen je ego en je ziel. We gaan oefenen om meer vanuit het zielsperspectief in het leven te staan.

LESDAG 5: ZIELENOPDRACHT
Tijdens deze inspirerende dag ga je ontdekken wat jouw zielenopdracht in dit leven is. Je ontdekt hoe vergevorderd je hier al mee bent of waar je nog stappen te zetten hebt. Daarnaast krijg je aangereikt hoe jouw persoonlijkheid zingeving aan kan brengen in het dagelijkse (werkzame) leven.  

LESDAG 6: INTUITIE

Wanneer we goed kunnen voelen, zullen we ook steeds intuitiever worden. Deze dag ga je verrast zijn over de grote ontwikkeling die jouw intuitie heeft doorgemaakt door middel van het lichtwerk wat je de afgelopen maanden hebt gedaan. Een mooie dag vol inspirerende oefeningen.


LESDAG 7: HOGERE DIMENSIES
Tijdens deze lesdag maken we contact met de hogere dimensies, die jou op je aardse reis begeleiden. We doen oefeningen in contact te maken en onderzoeken hoe we dit contact in ons dagelijks leven kunnen integreren.

LESDAG 8: PLAN VAN AANPAK
Vandaag onderzoeken we hoe we onze rol als lichtwerker concreet in de maatschappij willen gaan neerzetten. We wisselen ideeen uit en doen inspiratie op.

LESDAG 9: AFRONDING
Op deze laatste dag samen evalueren en blikken we terug. Alle belangrijke inzichten en geleerde tools die je mee hebt gekregen de afgelopen 9 maanden, zul je op deze lesdag verzamelen. Van daaruit zal de basis ontstaan hoe jij persoonlijk Thuis op aarde wilt gaan creeeen. Door middel van een ritueel bekrachten we jouw intentie.


RESULTAAT
Na de opleiding ben je in staat om je dagelijks leven en werk vanuit licht vorm te geven. Doordat er een diepere, liefdevolle laag in je aangesproken is, ervaar je een bedding vol licht in jezelf. Nieuwe dimensies ontvouwen zich. Hier vandaan zal jouw realiteit anders vorm krijgen. Welke vorm dat gaat zijn, is voor iedereen weer anders. Na de opleiding weet je aan welke levenslessen werkt in dit leven. Daaruit voortvloeiend kan jouw levensmissie ontstaan. Door de oefeningen zal het contact met jouw ziel versterken. Je komt thuis in jezelf.

De opleiding is als een persoonlijk of professioneel ontwikkelingstraject te volgen.
Wil je de ervaringen weten van andere cursisten? Kijk onder 'praktisch' voor recesensies.


VERDIEPINGSJAAR van Lichtwerker tot Lichtmeester
Voor iedereen die het eerste jaar van de School voor Lichtwerkers heeft gedaan, is het mogelijk deel te nemen aan het verdiepingsjaar* . In het verdiepingsjaar bewandel je het pad van de zes initiaties dat leidt tot ontwaken. Wanneer je bij de zesde initiatie bent, bevind je je op het niveau van de lichtmeesters. Deze jaartraining is voor iedereen die bereid is stappen te zetten op dit pad.

Voel ook jij dat het tijd geworden is om te gaan staan voor het innerlijke doel waarvoor jij op aarde geïncarneerd bent?
Heb jij het verlangen om samen met anderen een concreet spiritueel pad te lopen?
Ben je bereid voorbij aan het persoonlijke te gaan en vanuit ander perspectief naar jezelf en het leven te kijken?

Als mens heb je een innerlijk levensdoel en een uiterlijk doel. Het innerlijke doel is voor ieder mens hetzelfde, namelijk ontwaken. Wanneer je ontwaakt, heb je je ego overstegen en verandert het perspectief dat je op het leven hebt volledig. Je ervaart van binnenuit jouw Licht en Goddelijkheid. Ontwaken is een proces en hier kun je zelf een aantal belangrijke stappen in zetten. Je ontwaakt overigens niet naar een andere dimensie. Nee, je ontwaakt in deze wereld en in dit lichaam. Verlichting vereist een wakkere geest en open hart. In plaats van gedomineerd te worden door de stem in je hoofd, ga je ervaren dat je het bewustzijn achter het denken en voelen bent. Je bent aanwezig, gewaar, alert en open. Vanuit daar biedt het leven je een totaal andere ervaring.

JAARTRAINING INHOUDELIJK: DE ZES INITIATIES
Op het pad van ontwaken zijn er zes initiaties te doorlopen. Tijdens de negen lessen in de jaartraining gaan we hier uitgebreid aandacht aan besteden. We bespreken de initiaties inhoudelijk en kijken waar eventuele persoonlijke uitdagingen liggen. We doen tijdens de cursusdag oefeningen, meditaties, visualisaties en rituelen. Daarnaast krijg je informatie en oefeningen mee naar huis, zodat je daar verder kunt werken. Je leert op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

We werken vanuit het Bewustzijn van het Hart. Alles is welkom en mag er zijn. Het hart oordeelt niet, maar omarmt datgene wat omarmt mag worden. Omdat we in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers werken, is er ruimte voor het persoonlijke proces waar je doorheen gaat.

INHOUD LESPROGRAMMA

LESDAG 1: INTRODUCTIE EN EERSTE INITIATIE
Kennismaking. Van lichtwerker tot lichtmeester; wat is het pad van de lichtmeester? De initiaties nader toegelicht. De eerste initiatie.

LESDAG 2: TWEEDE INITIATIE
De tweede initiatie. Het ontwaakte voelen. Voelen vanuit het hart en kristallijne. Ontmoeting met het innerlijke magische kind en grote kosmische hart.

LESDAG 3: HET EGO
Het ego nader onderzocht. Het voelen van de energie van het ego en de ziel. Het onderzoeken van de verschillende egostructuren en egostaten. Herkennen van weerstand en werken daarmee.   

LESDAG 4: DE DERDE INITIATIE
De derde initiatie. Het ontwaakte denken. Bewustwording van gedachten en ontmanteling van (on)bewuste overtuigingen en gedachtepatronen.

LESDAG 5: DE VIERDE INITIATIE
De vierde initiatie. Vrijheid van zelfinteresse en dienstbaarheid aan de wereld. Het heilige huwelijk tussen jouw manlijke en vrouwelijke energie. Verlichte relaties (deel 1).

LESDAG 6: DE VIJFDE INITIATIE
De vijfde initiatie. Activeren van het kosmische bewustzijn. Ervaar de verschuiving van jouw persoonlijkheid naar het kosmische universele Zelf. Creëren vanuit kosmisch Licht en liefdeskracht. Jouw werkelijkheid zelf vorm gaan geven.

LESDAG 7: EENHEIDSBEWUSTIJN (DEEL 1)
De wereld van de dualiteit verlaten. Goddelijke Eenheid. Overgave aan het Goddelijk leven voorbij aan de dualiteit. Samensmelting met jouw eeuwige Zelf.

LESDAG 8: EENHEIDSBEWUSTING (DEEL 2)
De ander in Eenheid. Verlichte relaties (deel 2) Het leven bezien en ervaren vanuit Eenheid.

LESDAG 9: ZESDE INITIATIE
De zesde initiatie. Het lichtlichaam geactiveerd. Christus of Boeddha natuur. Hemel op aarde creëren. Gaan staan voor de Nieuwe Aarde. Evaluatie en integratie.

Resultaat
Na deze verdiepingstraining heb je belangrijke stappen gezet in jouw spirituele ontwikkeling. Je kent het pad dat ieder mens op aarde mag bewandelen van binnenuit. Je hebt de initiaties diepgaand onderzocht en ervaren. Je weet waar nog werk (eventueel) voor jou te doen is. Jouw hogere chakra’s zijn geactiveerd. Je hebt ervaren hoe het is je ego los te laten. Je voelt steeds meer Eenheid. Het is je helder hoe je op die zielen- of Goddelijke bewustzijnslaag kunt komen.
Je kunt je denken en voelen sturing geven. Je bent in staat om steeds meer je eigen werkelijkheid te creëren. Je bewustzijn is verhoogd waardoor je steeds meer onder de indruk komt van de perfectie van het leven. Genieten, verwondering en dankbaarheid zijn dagelijkse ingrediënten van je bestaan geworden.

Is deze training voor jou?
- Je bent gemotiveerd en ambitieus in je verlangen te ontwaken in dit leven.
- Je bent bereid dagelijks tijd te steken in jouw spirituele ontwikkeling.
- Je hebt psychologisch gezien je huiswerk gedaan; oude pijn en traumatische ervaringen hebben grotendeels een plek gekregen.
- Je bent in staat om gedurende langere tijd je te concentreren.
- Je mediteert al enige tijd.
- Je hebt een open mind en durft buiten de bekende kaders te denken.
- Je bent kritisch; als iets niet resoneert, laat je het los.
- Je vindt het prettig om met gelijkgestemden te zijn en (soms) je ervaringen te delen.
- Je bent consciëntieus en gaat ook daadwerkelijk aan de slag met de opdrachten die je mee naar huis krijgt.

Praktische informatie:
De training duurt 9 maanden, 1 lesdag in de maand. Een lesdag is vanaf half 11 tot (ongeveer) 16 uur. Tussen de lesdagen door krijg je informatie en opdrachten mee. Er wordt aan je gevraagd dagelijks tijd vrij te maken voor je spirituele training. Mocht dat niet haalbaar zijn, wordt het afgeraden aan deze verdiepingstraining deel te nemen. Ook wordt ervan uitgegaan dat je bekend bent met mediteren en in staat bent te visualiseren.

Bijdrage: € 995,00 inclusief 21% btw
Tijd: half 11 tot (ongeveer) 16 uur
Koffie, thee en water zijn inbegrepen.
Data: vrijdag 6 september 2019, 4 oktober 2019, 1 november 2019, 6 december 2019, 10 januari 2020, 7 februari 2020, 6 maart 2020, 3 april 2020 en 1 mei 2020
We werken in een kleine groep van maximaal 12 deelnemers, dus mocht je mee willen doen, wacht niet te lang met aanmelden. Je kunt mailen voor een aanmeldingsformulier of voor vragen: info@lightworker-academy.nl

* NB Mocht je al veel gedaan hebben op jouw spirituele pad en voelen dat jij klaar bent voor deze verdiepingsjaartraining, zonder dat je het eerste jaar van de School voor Lichtwerk hebt gevolgd, is dit (wellicht!) mogelijk. Neem contact op met info@ligthworker-academy.nl zodat we hier samen naar kunnen kijken.

VERDIEPINGSJAAR Non-Dualiteit
Nadere informatie volgt...