06 12 77 44 45      info@lightworker-academy.nl  

Ben je klaar voor jouw leven als lichtwerker?

In alle rust verblijven op een bezielde plek om er te werken aan je ziel? Dat kan!

Wees welkom op Las Peñas in Andalusië (Zuid Spanje) en doe de 5-daagse Cursus in Lichtwerk.

Deze vijfdaagse Cursus in Lichtwerk biedt je de mogelijkheid om zelfstandig met Lichtwerk aan de slag te gaan. Iedere dag krijg je inhoudelijk informatie en doe je de Lichtwerker meditaties, visualisaties, oefeningen en rituelen op jouw tijd en manier.

De thema’s die behandeld worden zijn:

- dag 1 Lichtwerk

- dag 2 Licht en Donker

- dag 3 Licht en Denken & Voelen

- dag 4 Licht en Liefde

- dag 5 Licht en de Ziel

Je begint iedere dag met een ochtendmeditatie. Vervolgens lees je de informatie van de desbetreffende dag. In deze informatie vind je de bijbehorende oefeningen. Je kunt deze doen op het moment dat goed voelt voor jou. Je sluit de dag af met een avondvisualisatie.

Je verblijft op een prachtige Spaanse locatie, ‘Las Peñas’, nabij het Andalusische bergdorp Canillas de Aceituno. Las Peñas wordt omgeven door een schitterende natuur, prachtige vergezichten, eenvoud, rust en stilte. De energie van deze plek is bezield, puur en intens. Het is de energie van een Lichtpoort.
Je huurt een authentiek en sfeervolle casa met drie slaapkamers, een keuken en twee badkamers. De ruime tuin rondom het huis heeft verschillende terrassen en een zwembad. Onder het huis Las Peñas bevindt zich nog een huis dat bewoond wordt door AdJan en Marloes. Mocht je het fijn vinden, dan kun je bij hen tijdens je verblijf terecht voor:
AdJan: een dag in de bergen waarin je wandelt naar ‘de wereld van je hart’ of een duidingsconsult.
Marloes: massage, healing of een vrouwen mini-retraite
Zie voor meer informatie over Marloes en AdJan: www.iam-reizen.nl

Tarieven:

Locatie huur Las Peñas:                                         € 600,00
Eindschoonmaakkosten:                                        € 50,00

Optioneel:

5-daagse Cursus in Lichtwerk:                         € 250,00
Dag in de bergen met AdJan                             € 145,- inclusief lunch
Duidingsconsult AdJan (60 min)                    € 65,-
Healing Marloes (45 min)                                   € 50,-
Massage Marloes (60 min)                                 € 55,-
Vrouwen mini-retraite Marloes (1 dag)     € 145,- inclusief lunch

Je vliegt op Malaga. We raden je aan om een auto te huren. Afstand naar Canillas de Aceituno bedraagt een uur. Interesse? Mail naar info@lightworker-academy.nl en reserveer je plek!Lightwork Intensive (4 dgn)

Zou je graag de lichtwerker in jou willen ontwikkelen, maar heb je geen tijd of woon je te ver weg voor een jaartraining?
Ben je toe aan een intensieve boost vol licht? Dan is deze Lightwork Intensive wat voor jou!

In vier dagen – van donderdag tot zondag – kun je je laven aan het overvloedige en stralende licht van Andalusië. Je vertrekt op donderdagochtend naar Malaga. Je verblijft op een prachtige locatie ‘Las Peñas’, dat vlakbij het authentieke Spaanse bergdorpje Canillas de Aceituno is gelegen. Las Peñas wordt omgeven door schitterende natuur. De energie van deze plek is bezield, puur en intens. Het is de energie als die van een Lichtpoort.
In een klein groepje (maximaal 5 deelnemers) doe je oefeningen met licht, je doet lichtmeditaties en visualisaties en neemt deel aan adembenemend mooie stiltewandelingen. Overdag adem je de zon en ’s nachts de prachtige maan en sterrenhemel in. Mocht je er geen genoeg van krijgen, is er ook de mogelijkheid om in de zomermaanden buiten te slapen. Volledig ver-licht reis je op zondag weer terug. Ben jij klaar om te gaan stralen?


Programma
Het programma ligt niet vast en dient zich in het moment aan.
Een dag zou er als volgt kunnen uitzien:
Na diep en ontspannen te hebben geslapen in de rust en magie van Las Peñas, ontbijt je buiten op het zonovergoten terras met uitzicht op het dal. Je geniet van het geluid van vogels en krekels en ruikt de geur van bloeiende bloemen en bomen. Tegen de berghelling staat een groep geiten met een geitenherder. Vrolijk klingelen de bellen.
Na het ontbijt ben je uitgenodigd om in de tuin in de schaduw van de olijfbomen mee te doen met de dagopening. Er is een korte deelronde. Hoe was je nacht? Heb je nog mooie dromen gehad die geduid mogen worden? Vervolgens neem je deel aan een licht-visualisatie. Je voelt hoe het licht intenser dan ooit door je heen gaat. Je hart opent zich. Van binnenuit voel je de kracht van je ziel. Als je langzaam je ogen weer opent, voel je je herboren. Een nieuwe dimensie heeft zich in je aangediend.

Je krijgt de opdracht te onderzoeken wat Licht voor jou betekent. Je gaat zitten op een van de mooie plekjes in de tuin en maakt opnieuw contact met het Licht in jou. Doordat je er nu woorden aan probeert te geven, nodig je het Licht als het ware uit in de aardse werkelijkheid. Je voelt hoe woorden bijna te kort schieten om te omschrijven hoe het voelt.
Daarna kom je weer samen met de andere deelnemers. Als je wilt, deel je wat je hebt opgeschreven.

Na een heerlijke lunch met salade, met vers brood, Manchego kaas, olijven, Spaanse tomaten en olijfolie trek je je wandelschoenen aan. In stilte wandel je die middag en laat je je verrassen door prachtige vergezichten die zonovergoten zich voor je uitstrekken. Je ervaring met het Licht intensifieert zich doordat je tijdens de wandeling het Licht in je hart in ademt. Als je later die middag weer terug op Las Peñas bent, laat je je lekker zakken in het koele zwembad. Je voelt hoe je letterlijk licht bent en laat je drijven in het koele water. Door je wimpers heen laat je het licht van de zon stralen.

Ook ’s avonds eet je buiten, je geniet van een heerlijke vegetarische maaltijd. Daarna zoek je een mooie plek in de ruime tuin en mediteer je met de groep in stilte. De kracht van samen mediteren is voelbaar. Na de meditatie ga je liggen op de heerlijk geurende aarde. Je kijkt naar de sterrenhemel. Het licht van de sterren schijnt volop omdat er hier geen licht-vervuiling is. Diep en intens adem je het licht van de sterren in. Weer vul je jezelf met licht. Tenslotte wordt de dag met een korte deelronde afgesloten. Verlicht en voldaan ga je naar bed, vol verwachting van wat de nacht je aan mooie inspiratie gaat brengen.

Ben jij er klaar voor? Voel jij het verlangen vanuit jouw ziel om dit te mogen ervaren? Je bent van harte welkom!

Recensies over de begeleiding van Irene
(zie voor meer recensies over Irene deze site onderaan de pagina van de jaartrainingen)

Stefanie Verhulst: 'Wat een licht, liefde en ruimte ervaar ik in de begeleiding van Irene. Dit maakt het eigen licht in mij wakker! Wat een ongelofelijk kado om dit te voelen ontluiken in de veilige bedding die Irene neerzet. Ik voel me ontzettend rijk en neem dit voor altijd mee. Dank je wel lieve Irene. '

Karin Boenders: 'Door de liefdevolle coaching van Irene heb ik mijn hart weer durven open zetten. Dat klinkt misschien gek, maar door veel pijnlijke gebeurtenissen, had ik mijn hart gesloten. Nu kan ik mijn levenslust weer voelen stromen en begin ik beetje bij beetje het leven weer wat meer te vertrouwen. Ik ervaar grote opluchting.'

Peter van Donk: ' Het woord lichtwerker sprak mij gelijk aan. Ik wist dat ik daar wat mee moest. Door Irene heb ik de lichtwerker in mijzelf ontdekt en kan ik hem betekenis geven. Ik ervaar Irene als wijs. Ze schuwt de diepte niet. Wat ik vooral fijn aan haar vindt is dat ze grappig is en op een speelse manier de dingen aan kan vliegen.'


Data: tbd
Minimum aantal deelnemers is 3 personen.
Maximum aantal deelnemers is 5 personen.

Bijdrage
Inclusief begeleiding door Irene Verweij, 3 overnachtingen, volpension (ontbijt, vegetarische lunch en vegetarisch diner, koffie, water, thee en fruit), transfer vanaf en naar Malaga Airport naar Canillas de Aceituno, exclusief vlucht:

Particulier:                                 € 650,00 (inclusief 21% btw)
Bedrijfsdeelname:                 € 995,00 (inclusief 21% btw)

Je betaalt in 2 delen: € 250,00 euro als aanbetaling binnen een week na boeking en de rest betaal je uiterlijk 1 maand voor vertrek.

Vluchtdetails
Je boekt zelf je vlucht op donderdagochtend, vanaf het vliegveld dat het makkelijkste is voor jou. Zorg ervoor dat de aankomst die donderdag rond 11 uur op Malaga Airport is. We verzamelen op het vliegveld en rijden in een uur met de auto naar Canillas de Aceituno. Op zondagochtend na het ontbijt vertrekken we weer. Je wordt naar Malaga Airport gebracht en neemt vanaf daar de terugvlucht naar Nederland. Boek een terugvlucht die op zondag na 10 uur 's morgens vertrekt.  
Het is mogelijk om tegen betaling een paar dagen of week langer te blijven op de locatie.
Na boeking wordt er contact met je opgenomen, zodra het minimum aantal deelnemers is bereikt. Daarna kun je je vlucht boeken!
Mocht je op eigen gelegenheid naar de locatie willen komen, kan dat. Zorg in dat geval dat je rond 14 uur op Las Peñas aanwezig bent.
NB De reis in december vertrekt vanwege de kerstdagen op vrijdagochtend en duurt tot maandagochtend.

Enthousiast geworden?
Meld je aan bij info@lightworker-academy.nl

Wil je eerst even vrijblijvend kennis maken met Irene?
Dit kan via Skype, mail voor een afspraak: info@lightworker-academy.nl

Reis naar het Noorderlicht (in 2020)
Under Construction