06 12 77 44 45      info@lightworker-academy.nl  

LIGHTWORKER ACADEMY
Lichtwerkers gezocht m/v

Training 'Lichtwerk in de vijfde dimensie' (5 mnd)

De Lightworker Academy organiseert een unieke training waarin persoonlijke begeleiding en gezamelijke trainingsdagen met de groep elkaar afwisselen. Eens in de maand kom je samen met een groep gelijkgestemden. We doen oefeningen, visualisaties en meditaties. Er is ruimte om te delen, te genieten, lachen en huilen.
Daarnaast kun je gebruik maken van individuele begeleiding. Wekelijks ontvang je een krachtige oefening waarmee je in je dagelijks leven aan de slag kunt. Online kun je ten aanzien van je ervaringen online gecoached worden, mocht je daar behoefte aan hebben. Ook is er de mogelijkheid tot het voeren van 2 individuele gesprekken om bepaalde issues uit te diepen en daar waar nodig te transformeren.

Deze training neemt je rechtstreeks mee de vijfde dimensie in. In vijf maanden tijd leer je je structureel af te stemmen op jouw licht en hartsbewustzijn. Je hart opent zich volledig en steeds krachtiger straalt jouw licht. Je belandt steeds vaker in deze 5-dimensionale wakkere staat van Zijn. Op diep niveau transformeer je. Mocht er nog oude pijn of trauma's in je systeem bevinden, leer je hoe je deze zonder al te veel woorden kunt transformeren. Deze training is er speciaal voor iedereen die klaar wil zijn voor de nieuwe tijd, die op het punt van aanbreken staat. Zie voor meer informatie deze pagina: /training/training-vijfde-dimensie