06 12 77 44 45      info@lightworker-academy.nl  

LIGHTWORKER ACADEMY
Lichtwerkers gezocht m/v

  1. 5-daagse training Lichtwerk in de vijfde dimensie.
    Van lichtwerker naar lichtdrager.

'Lichtwerk in de vijfde dimensie' is een unieke training die je meeneemt rechtstreeks de vijfde dimensie in. Dankzij een intensief programma van vijf maanden ga je diep van binnenuit ervaren dat je niet op zoek hoeft naar deze vijfde dimensie, maar dat deze allang in jou aanwezig is. De lichtwerker wordt lichtdrager. In een kleine groep kun je deze wakkere staat van Zijn in alle veiligheid ervaren. We starten op 19 februari weer met een nieuwe groep; er zijn nog 4 plekjes beschikbaar..!

De aarde verandert. Ons lichaam verandert. Jij verandert. We zitten volop in de overgang van de derde naar de vijfde dimensie. Iedere overgangsperiode is vaak spannend en haalt je uit je comfortzone. Veel is onzeker. Ook komen steeds meer duistere zaken aan het licht. Veel mensen worden wakker en realiseren zich geschrokken dat ze hun hele leven hebben geslapen.

Juist in deze tijd is het zo belangrijk om krachtig positie te kiezen. Om jezelf structureel te verankeren in je hart, zodat je vanuit daar vol vertrouwen en licht deze overgang mee maakt. Voor velen is dat leuk gezegd, maar niet zo eenvoudig gerealiseerd. Het zijn vooral gevoelens van angst, paniek, zorgen maken of wanhoop die overheersen.

Een training die je verankert in de vijfde dimensie.

Deze training helpt je in deze chaotische overgangstijd om je krachtig te verankeren in je hart. In het licht dat jij bent. Je gaat ontdekken dat dit licht zoveel krachtiger is dan je altijd dacht. Je zult versteld staan over de puurheid die jij bent. Was je eerst misschien nog bezig jezelf voortdurend te ‘verbeteren’, nu ga je van binnenuit ervaren dat je pure liefde bent. Er valt helemaal niets te verbeteren aan je; je bent een goddelijk en spiritueel wezen!

Jouw eigen licht en puurheid ervaren.

In de training besteden we veel aandacht aan jouw eigen persoonlijke verbinding met de goddelijke bron. Hoe sterker deze wordt, hoe hoger je trilling. Hoe hoger je trilling, hoe meer liefde, vertrouwen en geluk je zult ervaren. Je gaat jezelf herinneren wie je werkelijk bent. Identificeerde jij je eerst nog met jouw kleine angstige ‘ik-je’, nu ga je ervaren dat jij licht bent. Dat dit een levensveranderende ervaring is, hoef ik je vast niet uit te leggen.

Een nieuwe speeltuin: de vijfde dimensie.

Je kunt deze training ook zien als een speeltuin waarin we kennis gaan maken met al die nieuwe mogelijkheden die de vijfde dimensie je biedt. Denk bijvoorbeeld aan telepathie, helderziendheid of het ervaren van je multidimensionale zelf. We besteden aandacht aan overvloed, dankbaarheid en flow. Je maakt kennis met jouw transpersoonlijke kwaliteiten en ervaart dat ook jij over deze eigenschappen beschikt.

De training wordt georganiseerd in het schitterende centrum Oohm in Vogelenzang. Vanuit deze prachtige locatie maken we veel gebruik van de kracht van de natuur.

"Wat ik in jouw training heb ervaren als een heel bijzonder cadeau,
is jouw nimmer aflatende liefdevolle energie voor iedereen die op je pad is.
Jouw totale aandacht, jouw frisse blik op wat er in de wereld gebeurt en waar je iets aan wilt en gaat doen.
Dank je wel, in verbondenheid zijn nauwelijks woorden nodig, maar ik ben heeeel blij met je.
Je hebt dingen in me aangewakkerd, waar ik de rest van mijn leven uit kan putten.
Jij bent lief, jij bent liefde, jij bent dát wat is, jij bent Irene in alles….."
Ellen de Goeij

Lichtwerk in de vijfde dimensie: 5 modules.

Je gaat in deze training de vijfde dimensie van binnenuit ervaren. Keek je eerst nog met 3d ogen, nu kijk je met jouw 5d ogen. Je versterkt de verbinding met jouw eigen licht en de goddelijke bron. Hierdoor wordt jouw zelfhelend vermogen wakker. Wanneer deze verbinding krachtig voelbaar is, word je steeds puurder. Oude pijn en verdriet worden hierin getransformeerd. Vertrouwen, liefde en compassie ontspringen zich als vanzelf aan je. De training bestaat uit 5 modules.

Iedere module bestaat uit het volgende:

Iedere maand 1 trainingsdag gedurende vijf maanden in het centrum Oohm.
Wekelijkse oefeningen, opdrachten, meditaties of visualisaties.
Wekelijkse online coaching door Irene naar aanleiding van je ervaringen met deze oefeningen.
Contact met je buddy.
2x in deze vijf maanden een individueel gesprek met Irene.
Tekst, inspiratie en opdrachten uit het boek 'Een cursus in Lichtwerk' geschreven door Irene.

Wat gaan we doen op de trainingsdagen?

In de eerste trainingsdag maken we op bijzondere wijze kennis met elkaar. Je ontmoet je buddy waarmee je de komende maanden ook buiten de lessen om contact mee kunt hebben. We besteden aandacht aan je aarding en het werkelijk belichamen van je lichaam. Ook gaat er aandacht uit naar het openen van het hart en het hartbewustzijn. Keer op keer wordt je hiernaartoe teruggebracht dankzij oefeningen en visualisaties. Je voelt het licht vanuit je hart en maakt kennis met de signalen die jouw ziel je de hele dag door geeft. Ook zul je deze dag van binnenuit ervaren dat jij echt werkelijk nu, in deze tijd van transformatie, op aarde wilde incarneren. Je maakt (opnieuw) contact met jouw enthousiasme voor deze incarnatie en vindt hernieuwde levenslust.

In de tweede trainingsdag leer je hoe je in de vijfde dimensie je emoties kunt ervaren als taal van je ziel. Wat is de boodschap die je krijgt? Je leert op een prettige en veilige manier om te gaan met gevoelens die zich aandienen. Je oefent je in het helen van je lichaam door oude spanning en trauma letterlijk los te laten. We eindigen deze dag met een stralend lichtbad.

Op deze derde dag maak je kennis met jouw vijf dimensionale transpersoonlijke kwaliteiten, zoals geluk, liefde en compassie. Deze kwaliteiten zitten in ieder mens, ongeacht jeugdtrauma’s, culturele of maatschappelijke bagage. Dankzij mooie oefeningen ga je deze kwaliteiten van binnenuit ervaren. Ook gaan we deze dag werken met overvloed, dankbaarheid en flow. We eindigen deze dag met het ontdekken van nieuwe vijf dimensionale kwaliteiten zoals telepathie en helderziendheid. Laat je verassen!

In de vierde training maken we gebruik van de kracht van stilte en de natuur. We trekken deze dag erop uit en doen oefeningen en meditaties in de schitterende natuur rondom centrum Oohm. Hierbij merk je dat jouw verbinding met de goddelijke bron steeds krachtiger wordt. Je voelt hoe puur en liefdevol je bent. Je merkt de diepe ontspanning op die ontstaat als je thuiskomt in deze zuivere verbinding met jouw licht en dat van de bron.

De vijfde trainingsdag evalueren we wat je in de wereld van dualiteit allemaal van geleerd hebt.  Deze dag ervaar je de vijfde dimensie nog dieper. Je versterkt de verbinding met jouw licht en met het licht van de bron. Daarnaast ervaar je de genezende kracht van het licht. Dankzij de oefeningen leer je dat je niet alleen jezelf en de ander kunt helen, maar ook je verleden! Samen bundelen we onze lichtkracht en voelen we de vijfde dimensie en hogere dimensies van binnenuit. Je ziet hoe een heel nieuw palet aan mogelijkheden zich voor je uitstrekt. Het is alleen maar een kwestie van afstemmen. We bekrachtigen deze afstemming met een krachtig ritueel.

Twee individuele bijeenkomsten.

Twee individuele gesprekken met Irene maken onderdeel van de vijf modules. Je kunt een individuele vraag inbrengen, waarmee je wilt werken.
Je kunt deze sessies eventueel ook gebruiken om het licht in jou te versterken. We verblijven samen in stilte en stemmen ons af op de bron. Deze intense samenkomst opent je hart volledig en jouw puurheid en lichtkracht worden voelbaarder dan ooit. Welkom in de vijfde dimensie!

Wekelijks 5D oefeningen, visualisaties of meditaties en online coaching.

Een belangrijk onderdeel van deze training zijn de oefeningen die je wekelijks toegestuurd krijgt. Met iedere oefening veranker jij je dieper in je hart en jouw licht. Aan het eind van iedere week, stuur je (mocht je dat fijn vinden) een verslag over je ervaringen in die week naar Irene. Zij leest jouw ervaringen en zal - daar waar nodig - je online coachen.

Wat heb je na deze training bereikt?

Na deze vijf modules is de vijfde dimensie niet langer een vaag begrip voor je; je voelt deze wakkere staat van Zijn diep van binnenuit. Hierdoor ervaar je jouw dagelijks leven geheel anders dan voorheen. Hoe turbulent het in de buitenwereld ook is, jij blijft verankerd in jouw hart en licht.
Je verbinding met jouw eigen licht en die van de goddelijke bron is zuiver en voelbaar. Jouw zelfherstellend vermogen is geactiveerd. Je voelt hoe het is om vanuit je ware zelf in het leven te staan. Daar is geluk, liefde en compassie jouw natuurlijke staat van Zijn.
Je voelt diep van binnenuit jouw waarheid. Het contact met jouw hart is als een innerlijk kompas, waarvanuit je haarfijn aanvoelt wat voor jou klopt en wat niet. Je zoekt niet meer naar kennis en informatie buiten jezelf, maar vertrouwt op de signalen die van binnenuit jou komen.
Je bent opgehouden met zoeken naar geluk. Je hebt het eindelijk gevonden. Je bent gestopt met het verbeteren van jezelf, omdat je inziet dat er niets te verbeteren valt. Vanuit deze nieuwe blik kijk je warm en liefdevol naar je persoonlijkheid. Net zoals een moeder liefdevol en zorgzaam naar haar kind kijkt, kijk jij nu naar jezelf. Je voelt de diepe ontspanning van thuiskomen in jezelf en in jouw goddelijke bron. Dit was er altijd al, alleen had je het nog niet zo diep van binnenuit ervaren.

Ondersteuning in een turbulente tijd.

In deze training vind je de ondersteuning die je zoekt in deze turbulente overgangstijd. In een kleine groep gelijkgestemden ontmoet je elkaar werkelijk. Hoewel we niet in verhalen belanden of aan therapie gesprekken doen, is verder alles bespreekbaar. Niets is gek. Er is een veilige bedding waarin we samen onderzoeken, ervaren en spelen. Spelen? Jazeker! Laten we vooral niet vergeten te lachen ondanks of dankzij alles. Humor, lachen en lichtheid zijn belangrijke aspecten van deze training. We schuwen de zwaarte en diepte niet, maar laten deze graag transformeren naar licht. Want dat is de kern van deze training: dat je in staat bent om ondanks alles wat er in de buitenwereld zich afspeelt, je te verankeren in jouw licht.

Wie is je trainer?

Je trainer in deze unieke training is Irene Verweij. Zij heeft ruim twintig jaar ervaring in het werken met mensen. Ze heeft jarenlang gewerkt in een eigen praktijk als psychosociaal therapeut en als relatietherapeut. Ook geeft ze al jaren spirituele trainingen en retreats. Als zen-leraar geeft ze meditatielessen. Zie voor meer informatie over Irene www.lightworker-academy.nl/Irene en voor referenties van cursisten die je voorgingen: www.lightworker-academy.nl/referenties

Voel je een krachtige ‘ja’ vanuit je hart?

Komt deze training precies op het juiste moment?

Ben jij er klaar voor om dit transformerende traject in te stappen?

Je bent zeer welkom!

"In de praktijk is het nog beter dan verwacht.
Irene is een mooi en prettig mens die goed de verbinding tussen hemel en aarde weet te maken en van daaruit les geeft.
Ze is wijs en weet haar kennis en ervaring goed over te brengen en te delen met de groep.
Ze laat iedereen in zijn of haar waarde en heeft respect voor ieders weg.
De groep bestaat uit bijzondere mensen die ook buiten de lessen contact met elkaar heeft.
Het is fijn en mooi dit leerproces met elkaar door te maken. Ik ben enorm gegroeid door deze training."
Sophia Dijkgraaf

Praktische informatie.

Deze vijfde dimensie training duurt 5 maanden. Er is 1 opleidingsdag in de maand. Een lesdag duurt van half 11 tot 16 uur. De inloop is vanaf 10 uur. Tussen de lesdagen door krijg je oefeningen om zelf thuis mee te werken. Mocht je dat willen, kun je aan de hand van deze oefeningen wekelijks online door Irene gecoached worden. De oefeningen kun je prima invoegen naast een fulltime baan of gezin. Je krijgt een buddy met wie je tussen de lesdagen door contact mee kunt houden, mocht je daar behoefte aan hebben. De twee individuele gesprekken met Irene kun je op individuele basis afstemmen met Irene; deze kunnen vooraf, tijdens of na de training ingepland worden. Er zit geen 'houdbaarheidsdatum' op deze gesprekken.

Omdat de locatie middenin de natuur ligt, doen we regelmatig oefeningen buiten. Ons verblijf bij centrum Oohm is 'coronaproof': naast een goed luchtverversingsysteem, zullen we de ruimte - zoals we dat altijd al doen - regelmatig luchten. Tijdens de trainingsdag krijg je een heerlijke lunch verzorgd door Oohm. Ook staat er onbeperkt koffie, thee en water tot je beschikking.

Schrijf je nu in en ontvang op je eerste lesdag gratis het boek 'Een cursus in Lichtwerk' geschreven door Irene Verweij.

Trainingsdagen:

We starten in februari weer met een nieuwe groep (nog 4 plekken beschikbaar)
De data zijn:
Zaterdag 19 februari 2022
Zaterdag 19 maart 2022
Zaterdag 23 april 2022
Zaterdag 21 mei 2022
Zaterdag 25 juni 2022
Interesse? Meld je aan bij info@lightworker-academy.nl en verzeker je van je plek!

De bijdrage voor deze training Lichtwerk in de Vijfde Dimensie bedraagt € 1.350 euro. Dit bedrag is inclusief 21% btw voor particulieren en exclusief 21% btw voor zelfstandigen of bedrijven. Wil je je aanmelden, heb je nog vragen of wil je eerst even persoonlijk kennis maken met Irene via een Skypegesprek? Je bent van harte welkom: info@lightworker-academy.nl.

Kijk voor meer informatie over de locatie op de website van centrum Oohm. Voor de locatie bevindt zich een ruim parkeerterrein en kun je gratis parkeren.

Gratis webinar: vrijdagavond 4 februari 2022 om 20 uur.

Wil je vast een voorproefje van deze training ervaren? Doe dan mee met de gratis webinar 'Lichtwerk in de vijfde dimensie' op vrijdagavond 4 februari van 20 tot ongeveer 21 uur. Meld je aan op info@lightworker-academy en ontvang de gratis link.