06 12 77 44 45      info@lightworker-academy.nl  

Ben je klaar voor jouw leven als lichtwerker?

De School voor Lichtwerk biedt verschillende workshops van 1 dag aan. Zo is er een Workshop 'Leven vanuit je Ziel' en de Verdiepingsworkshop van' Leven vanuit je Ziel' en een 'Workshop voor Lichtwerkers'.

Workshop: 'Leven vanuit je Ziel'

In deze workshop (1 dag) leer je het onderscheid tussen ego en ziel te maken. Je onderzoekt en ervaart hoe het ego werkt, Je voelt de energie van jouw ego en je leert hoe je daaraan voorbij kunt gaan. Je kijkt op een nieuwe manier naar je ego en naar de verschillende egopatronen. Ook leer je het onderscheid tussen ego en innerlijk kind maken en wat je daarin kunt doen. Omdat je van binnenuit het ego leert ervaren is de overstap naar de ziel klein geworden. Je leert tijdens deze workshop hoe je dit kunt doen. Je kunt dit echter pas doen als je het ego herkent hebt. Zonder deze herkenning, kun je de overstap niet maken.

Wat gaan we tijdens de workshop doen?

- je ervaart het verschil tussen de energie van het ego en die van je ziel
- je leert op een nieuwe manier kijken naar je ego
- je leert de egostructuren en egostaten herkennen
- je ervaart wat jouw beschermingsmechanismes zijn
- je word je bewust van het verschil tussen ego en innerlijk kind
- je leert werken met jouw innerlijk kind
- je krijgt praktische tools om mee te werken en mee naar huis te nemen

Is deze workshop voor jou?
- je weet dat je een ziel hebt
- je hebt een open houding
- je wilt jouw ego van binnenuit leren kennen zodat je eraan voorbij kunt gaan.
- je bent op zoek naar concrete handvaten hoe je in je dagelijks leven vanuit je ziel kunt leven
- je bent bereid om de diepte in te gaan en onbekende paden te betreden
- je hebt zin om een dag te genieten met gelijkgestemden

Resultaat
Na afloop van deze workshop heb je niet alleen een heerlijke dag gehad met gelijkgestemden, ook neem je veel praktische informatie mee waar je daadwerkelijk mee aan de slag kunt. Je voelt aan wanneer je in ego gevangen zit en weet nu hoe je daaruit kunt komen. Je hebt veel inspiratie op gedaan om je leven steeds meer vanuit dit zielenbewustzijn te gaan leven.

Praktische informatie
De workshop vindt plaats in Santpoort Noord (Noord Holland, vlakbij Haarlem).
Datum: zaterdag 30 november 2019

NB Wacht niet te lang met aanmelden; we werken in kleine groepen (maximaal 12 deelnemers) en er is dus beperkt plek beschikbaar!

We beginnen om half 11 en zijn rond 16 uur klaar.
Bijdrage: € 99,00 inclusief 21% btw
Heb je nog vragen? Of wil je je aanmelden? Je kunt mailen met:
info@lightworker-academy.nl of 06 12 77 44 45

Recensies:
Lia: 'Wat een onvergetelijke dag! Ontzettend veel dank lieve Irene voor je liefdevolle en wijze begeleiding. Het klinkt misschien gek, maar het voelt voor mij dat mijn leven vanaf nu er echt anders uit gaat zien. Ik heb zo intens krachtig de energie van mijn ziel gevoeld! Het verlangen om vanuit mijn ziel te leven was er al een tijdje; maar nu is deze zielenenergie er echt en sterk voelbaar...Wat een vreugde!'
Pascha: 'De workshop 'Leven vanuit je Ziel' is voor mij een heel fijne dag geweest, vol mooie inzichten en ervaringen. Wat ik vooral zo fijn vind, is dat ik naar huis ga met allemaal concrete dingen waardoor ik er verder mee kan gaan. '
Sandra: 'Dag lief ego, welkom ziel! Wat een keerpunt in mijn leven! Ben er nog een beetje stil van..:-) Dank je wel Írene; mooi lief mens.'
Peter: 'Ik heb een inspirerende dag gehad waar ik zeker mee verder kan.'


Verdiepingsworkshop 'Leven vanuit je Ziel'

De verdiepingsworkshop ‘Leven vanuit je Ziel' (1 dag) is voor iedereen die het ego al grondig onderzocht heeft en hierin al de nodige stappen heeft gezet. Je herkent het ego en z'n patronen en kunt hier aan voorbij gaan. Bij voorkeur heb je de workshop 'Leven vanuit je ziel' al gevolgd (zie onderstaand) In deze verdiepingsworkshop gaan we dieper in op hoe je contact kunt maken met je ziel en hier vanuit kunt leven.
Wanneer je leeft vanuit je ziel ben je niet langer slaaf van je denken, gedragspatronen of emoties. In die dimensie kom je thuis, bij jezelf. Je ontspant en valt niet langer samen met je gedachten. Je voelt de vrijheid die er vanuit die laag is. Vrijheid is denken wat je wilt denken, doen wat je wilt doen en voelen waar jij voor kiest. Dankzij vrijheid wordt jouw aardse reis een waardevol avontuur dat sprankelt en intens is. Je kunt er weer van gaan genieten.

In deze workshop leer je hoe je naar die andere dimensie in jou kunt gaan. Je doet hier verschillende oefeningen in, zodat je ontdekt wat voor jou de makkelijkste manier is. In die zielendimensie voel je rust, ruimte en stilte. Vanuit die plek ervaar je je leven weer heel anders. Je kiest opnieuw hoe je je tot je leven wilt verhouden. Wat je wel wilt en niet. Je voelt hoeveel groter jij bent dan je ego dacht dat je was. Hoeveel meer je kunt doen, dan je dacht. Ineens voel je van binnenuit wat vrijheid is. Je bent wakker geworden. Wanneer je gaat leven vanuit je ziel verandert het perspectief op het leven volledig. Je gaat steeds meer zingeving ontdekken en respect ervaren voor jouw aardse reis. Stress verdwijnt naar de achtergrond. Genieten en levensvreugde nemen de vrijgekomen ruimte in.

Je doet tijdens deze workshop oefeningen, meditaties en visualisaties. Deze kun je mee naar huis meenemen, zodat je daar verder kunt oefenen. Je eindigt de dag met een ritueel, waarmee je bekrachtigt waar je tijdens de workshop aan gewerkt hebt.

Wat gaan we tijdens de workshop doen?
- je leert hoe je vanuit Denken naar Zijn kunt gaan
- je voelt de energie van je ziel
- je leert hoe je alles in je leven kunt omdraaien, van ego naar zielenperspectief
- je komt thuis in jezelf en in het Nu
- je leert hoe je je innerlijke lichaam kunt gebruiken om bewust te worden
- je leert hoe je je ademhaling kunt inzetten om contact te maken met je ziel
- je voelt de vreugde van Zijn

Resultaat
Niet alleen heb je een heerlijke dag met gelijkgestemden gehad, ook neem je mee hoe je uit het denken kunt stappen en in de zielenenergie terecht kunt komen. Je hebt heel duidelijk ervaren hoe jouw beleving van het leven totaal anders is wanneer je wakker bent uit het denken. Je hebt van binnenuit ervaren hoe het is om gedachten en emoties te laten voor wat ze zijn en naar die zielsdimensie over te stappen. Je voelt heel sterk dat jij hierin bepaalde bewegingen kunt maken, ongeacht je verleden, conditionering of huidige problemen. Je voelt weer hoe het is om vanuit ruimte en vrede het leven te aanschouwen. Hierdoor voel je je ontspannen en ziet weer allerlei nieuwe mogelijkheden die je voorheen niet kon zien. Je voelt je weer vrij.

Wie ben jij?
Je bent toe aan verandering. Je bent bereid eerlijk naar jezelf te kijken. Je hebt het lef om de diepte in te gaan. Je voelt van binnenuit dat het nu of nooit is. Ben jij dat? Je bent zeer welkom!

Praktische informatie
Datum: zaterdag 21 december 2019

NB Wacht niet te lang met aanmelden; we werken in kleine groepen (maximaal 12 deelnemers) en er is dus beperkt plek beschikbaar!

We beginnen om half 11 en zijn rond 16 uur klaar.
Bijdrage: € 99,00 inclusief 21% btw
Heb je nog vragen? Of wil je je aanmelden? Je kunt mailen met:
info@lightworker-academy.nl of 06 12 77 44 45Workshop (1 dag) voor Lichtwerkers

Als je je aangetrokken voelt tot het woord Lichterwerker, ben je er naar alle waarschijnlijkheid een. Voordat je incarneerde heb je afgesproken dat je in dit leven met licht zou gaan werken. Deze workshop is voor iedereen die hier echt voor wil gaan staan en mee aan de slag wil.

Wat gaan we tijdens de workshop doen?
- We werken in kleine groepen (max 12 personen) waardoor er veel persoonlijke aandacht voor jouw proces is.
- Door de oefeningen, meditaties en visualisaties ontdek je de kracht van jouw licht.
- Je leert werken vanuit licht met (lastige) gevoelens en emoties.
- Je leert werken vanuit licht met gedachten en gedachtenpatronen.
- Je krijgt concrete handvaten over werken met licht aangereikt, die je mee kunt nemen je dagelijks leven in.

Is deze workshop voor jou?
- Je voelt je aangetrokken tot de term lichtwerker.
- Je zou meer licht in je leven willen brengen, maar weet niet goed hoe.
- Je verlangt ernaar iets te gaan betekenen voor de aarde.
- Je weet dat jouw leven veel meer vanuit licht mag gaan vormgeven.
- Je bent al langere tijd zoekende, maar kan geen koers bepalen.
- je weet dat je je niet bezighoudt met datgene waar het eigenlijk over zou moeten gaan.

Resultaat
Na de workshop heb je ervaren hoe het is om vanuit de beleving van een lichtwerker naar jouw leven en de wereld om je heen te kijken. Je hebt van binnenuit gevoeld wat het met je doet om met licht te werken. Je hebt ervaren hoe krachtig jouw licht is. Je neemt veel praktische tools mee naar huis, waarmee je jouw leven verder vorm kunt geven. Je weet hoe je op een lichte en liefdevolle manier met je gedachten, emoties en gevoelens om kunt gaan. Je weet hoe je iedere keer weer terug kunt gaan naar die bron van licht in jou.

Recensies
'Impulsief ben ik naar deze workshop gegaan, zonder verwachting. Het is een dag met mooie inzichten, inspirerende meditatie en een prachtige stralende warme Lichtwerker door wie de dag wordt gedragen, bijzonder om mee te maken!' (Brigitte)


'De lichtwerkersworkshop was erg fijn om te doen. Via meditaties en andere oefeningen kregen we inzicht in wat het werken met licht kan betekenen. Eerst voor jezelf en daar na voor de rest van de wereld. Nu moet het een plek in mijn dagelijks leven krijgen. De via de mail gekregen informatie en oefeningen geven daar handvaten voor. Tot nu toe kost het mij geen moeite om er mee aan de gang te gaan. In tegendeel, het is fijn om te doen. Irene, nogmaals bedankt voor de fijne inspirerende dag. Dit smaakt naar meer. ' (Hans)

'Verhelderende, stimulerende workshop, waarbij ik vooral mijn verscholen kracht leerde opdiepen en durfde aanvoelen. Zonder oordeel, zeer liefdevol en met interesse voor elke aanwezige persoon gebracht. Leuk om met gelijkgestemde deelnemers ervaringen te delen. Voel me gesterkt na deelname. ' (Marieke, Belgie)

Praktische informatie:

De workshop vindt plaats in Santpoort Noord (vlakbij Haarlem) in de Biallosterskilaan 21.
We beginnen om half 11 en zijn rond 16 uur klaar.
Bijdrage: € 99,00 inclusief 21% btw
Data: vrijdag 31 januari 2020
Wacht niet te lang met aanmelden; we werken in kleine groepen (maximaal 12 deelnemers) en er is dus beperkt plek beschikbaar..
Heb je nog vragen? Of wil je je aanmelden? Je kunt mailen met: info@lightworker-academy.nl,
Bellen, appen of sms-en kan naar 06 12 77 44 45.

Workshop 'Flowering the Heart'

Under construction...


Workshop 'Thuiskomen in Jezelf'

Under construction...