06 12 77 44 45      info@lightworker-academy.nl  

LIGHTWORKER ACADEMY
Lichtwerkers gezocht m/v

Spirituele coaching: het leven ervaren vanuit twee lagen.

Spirituele coaching zie ik als een heilige ontmoeting tussen jou en mij. Met een open hart en zachte ogen kijken we samen naar waar jij vastloopt. Ik ben liefdevol aanwezig bij datgene waar jij misschien voor terugdeinst of niet uitkomt. Ik neem je als het ware bij de hand en samen erkennen we dat wat er is. We doorvoelen het op een rustige en veilige manier. Alles wat doorvoeld is, laat jou uiteindelijk los. Het transformeert vanzelf en je zult de parel ontdekken die diep in jouw hulpvraag verborgen lag. Hierin ontmoet je de wijsheid die inherent is aan iedere levenservaring.

Marjolein: 'Irene kan als geen ander de diepte ingaan. Liefdevol, oordeelloos en resoluut.'


Als we doorvoeld en erkend hebben waar jij in vastliep, neem ik je in het tweede deel van onze bijeenkomst mee naar een dimensie die groter is dan alleen jouw persoonlijkheid. Je gaat jezelf ervaren vanuit een andere laag; een laag waarin je zoveel meer bent dan het 'ik-je' dat je in deze aardse 3d wereld bent. In het tweede deel van de sessie begeleid ik je hier naar toe. Je ontmoet de oneindige ruimte die je (ook) bent; die laag in jou waarin het stil en een en al liefde is. Je verbind je opnieuw met jouw goddelijke oorsprong. Vanuit daar zul je gaan leven en kijken met de ogen van je hart: vol vertrouwen, wijs en liefdevol.

Saskia: 'Natuurlijk weet ik al heel lang dat ik meer dan alleen mens ben. Ik
heb dit tijdens deze sessie zo diep van binnenuit mogen ervaren
dat ik dit nooit meer zal vergeten.
Dank je wel lieve Irene!'


Praktische informatie:
Als je voelt dat het voor jou tijd geworden is om dit proces aan te gaan, ben je van harte welkom. Een sessie duurt meestal een uur of twee. Ik wil je vragen om tot drie dagen van tevoren en drie dagen na afloop geen alcohol te drinken en ook geen vlees te eten. Na afloop van de sessie houden we contact, zodat we de sessie bewust kunnen integreren in je dagelijks leven. Je bent van harte welkom in Santpoort (achter Haarlem). Jouw bijdrage is 150 euro; dit bedrag is inclusief de begeleiding achteraf.


Job: 'Het was dat ik zoveel goeie verhalen hoorde over jouw sessies, anders was ik nooit gegaan.
Ik ben van het nuchtere soort, zeg maar.
Wat ik eruit meeneem is een gevoel van rust en ruimte.
Ik val minder samen met gebeurtenissen.
Jij noemt dat een goddelijke laag;
ik noem dat een helicopterview.
Dank je wel mooi mens.'