06 12 77 44 45      info@lightworker-academy.nl  

LIGHTWORKER ACADEMY
Lichtwerkers gezocht m/v

Welkom bij de Lightwork Tour!

De Lightwork Tour: wil jij ook 'Op Pad met jouw Hart'?

Wil jij ook leren kijken met de ogen van je hart? Verlang jij er ook naar om jouw leven te ervaren vanuit liefde? Vanuit het hart betreden we een heel nieuwe dimensie. Voel van binnenuit dat jij liefde bent. Ervaar hoe in je hart stress, angst en zorgen transformeren. Kom Thuis in je eigen hart.

Je focus op licht en liefde

Nog niet eerder in mijn leven heb ik mij zo overgegeven aan mijn innerlijke stem. Ik volg een innerlijk weten dat volledig indruist tegen dat wat momenteel in de buitenwereld zich afspeelt.

Juist nu voel ik zo sterk dat we samen moeten komen. Dat we ons mogen afstemmen op ons hart om vanuit daar deze opmerkelijke tijd te ervaren. Het is belangrijker dan ooit om onze aandacht te focussen op licht en liefde, in plaats van op zorgen en angst. Vanuit het hart is alles anders: welkom in een volledig nieuwe dimensie..

De Lightwork Tour!

Vanuit dit innerlijke verlangen is de ‘Lightwork Tour’ ontstaan. De komende maanden trek ik met mijn nieuw gekochte campertje door Nederland en België om deze workshop ‘Op Pad met het Hart’ te geven. In de winter op locatie en vanaf de lente in de natuur waar we samen het ‘Blote Voeten Pad’ lopen om zo nog dieper in het hart te kunnen zakken.

Op Pad met jouw prachtige hart

De workshop ‘Op Pad met het Hart’ nodigt je uit om je hart te openen. Om vanuit daar wakker te worden. Wakker te worden ten aanzien van wie je werkelijk bent en wat je hier op aarde komt doen. Hoe kun je omgaan met alles wat in de buitenwereld gebeurt? Hoe blijf je trouw aan jezelf? Wat kun je doen met de intense emoties en gevoelens die momenteel collectief door de maatschappij heen gaan?

Deze workshop zet alles wat er momenteel op het wereldtoneel gaande is in spiritueel perspectief. Vanuit daar zie je waar het werkelijk allemaal over gaat. En tevens wat jou hierin te doen staat.

Wakker worden in het hart

In deze praktische workshop krijg je belangrijke tools die je kunnen dienen in deze tijd vol grote omwentelingen. Je leert dealen met intense gevoelens en emoties. Je ervaart van binnenuit wat lichtwerk hierin betekent. Daarnaast leer je hoe je kunt wisselen van 3d naar 5d perspectief. Je maakt kennis met je hart- en zielenbewustzijn. Je ervaart de kracht van jouw hart en het zelfhelend vermogen van je lichaam. Je leert werken met deze liefdesenergie, waardoor je je immuunsysteem gezond en veerkrachtig houdt. Je gaat van binnenuit zingeving ervaren, waarom jij juist nu geïncarneerd bent. Wakker worden in het hart, dat is waar deze workshop over gaat.

Je gaat beseffen in wat voor een prachtige overgangstijd we zitten. Een periode die zorgt voor een diepgaande verrijking. Niet ondanks alles wat er speelt, maar dankzij alles wat zich momenteel afspeelt op het wereld toneel.

Voel je hoe je hart een vreugdesprong maakt? Springen we samen?

Praktische informatie:

Tijdens de workshop krijg je informatie, maar we gaan vooral de ervaring in: we doen oefeningen en visualiseren samen. Je krijgt concrete tools waarmee je in je dagelijks leven verder kunt. De workshop vindt in de wintermaanden plaats op een goed geventileerde ‘Corona-proof’ locatie, waar we anderhalve meter afstand van elkaar kunnen houden. Er is hierdoor beperkt plek (maximaal 10 deelnemers), dus wil je erbij zijn, wacht dan niet te lang met reserveren. Vanaf de lente vindt deze workshop plaats in de natuur en wandelen we samen het Blote Voeten Pad.

Data en Locaties:
(onder voorbehoud ten aanzien van de actuele situatie rondom Corona)

(vol: de dichtsbijzijnde locatie bij Belgie is Berkel Enschot) Vrijdag 22 januari 2021: België, Kalmthout: Kasteel Boterberg (http://www.kasteelboterberg.eu)

Vrijdag 5 februari 2021: Deventer, Hotel Gaia (https://www.hotelgaia.nl)

Vrijdag 19 maart 2021: Berkel- Enschot (bij Tilburg in de buurt) Klooster De Schalm (http://www.deschalm.net)

Tijd: 10 tot 16 uur
Bijdrage: € 99,00
Meld je nu aan bij info@lightworker-academy.nl en verzeker je van jouw plek!
(maximaal 10 deelnemers vanwege de anderhalve meter afstand)

Wandelen op Blote Voeten op het Pad van jouw Hart

Vanaf de lente zullen we deze hartverwarmende workshop in de natuur doen. Dit is de compacte versie van de dag workshop. Halverwege de workshop lopen we samen het Blote Voeten Pad om nog meer in ons lichaam en hart te kunnen zakken.

Data en Locaties:

Vrijdag 16 april 2021:        Blote Voeten Pad - 't Blôde Fuottenpaad (Opende, Groningen en Friesland)
Vrijdag 14 mei 2021:         Blote Voeten Pad De Lieteberg (Zutendaal, Vlaanderen)
Vrijdag 11 juni 2021:         Gouwe Voeten Bovenkarspel (bij Enkhuizen/ Hoorn in de buurt)
Vrijdag 2 juli 2021:              Blote voeten pad Nieuwegein

Tijd: van 10.30 tot 13.30

Bijdrage: € 49,50

Meld je nu aan bij info@lightworker-academy.nl en verzeker je van jouw plek!
Mocht je vanwege de huidige situatie momenteel geen geld hebben en toch graag mee willen doen, mail dan even voor overleg.

Wat anderen over Irene zeggen:
(zie voor meer referenties en filmpjes van oud-cursisten: /irene/referenties

‘Irene heeft een liefdevolle en krachtige persoonlijkheid. Ik heb ongelofelijk veel van haar geleerd.’ (Simone, 29)


‘Irene is een mooi mens: liefdevol, licht en vol humor.’ (Bea, 55)

‘Op een betrokken en enthousiaste manier geeft Irene les. Ik ervaar haar als een oude wijze ziel.' (Roel, 45)